Huawei P30 Lite fiyatı ve özellikleri nelerdir?

Popüler telefon markası Huawei, farklı akıllı telefon modelleriyle dikkat çekiyor. Teknoloji severlerin yakından takip ettiği Huawei markasının P30 Lite modeli oldukça ilgi görüyor. Son teknolojiyle üretilen Huawei P30 Lite Türkiye’de kaç liradan satılıyor? Huawei P30 Lite’ın çok konuşulan özellikleri nelerdir?

Giriş Tarihi: 20.05.2019 17:20

Teknik ve donanım özellikleriyle beğeni kazanan Huawei P30 Lite, teknoloji severlerin gönlüne taht kurmuş bir model. Performansına göre fiyatı da uygun olan Huawei P30 Lite akıllı telefonun, mavi ve siyah renk seçenekleri bulunuyor. Özellikle kamera performansına bakan kullanıcıların ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak.

HUAWEİ P30 LİTE ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

48 megapiksel, üçlü kamera donanımı ve yapay zeka desteği ile P30 Lite, gençlerin aklını çelmeye çalışacak. Huawei'nin son kamera teknolojileri ile donatılan P30 Lite, 48 megapiksellik f/1.8 kamera, 120 Derece ultra geniş açılı 8 megapiksel kamera ve derinlik algılayan 2 megapiksellik kameralardan oluşan üçlü kamera donanımı ve yapay zeka destekli 24 megapiksel f/2.0 selfie kamerası ile tüm görüntüleme ve fotoğraf ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Kendi fiyat Segmentindeki en yüksek (128 gb) hafızası ile De kullanıcıların kaydedilen hiçbir görüntüyü silmek zorunda kalmadan telefonlarını güvenle ve yüksek performans ile kullanabilmelerine imkan veriyor.

4 gb ram'e sahip P30 Lite, aynı ANDA iki uygulamayı birden ekranda Aktif olarak çalıştırabilecek donanım gücü sunuyor. P30 Lite'ıN 6.15 inçlik 2312 x 1080 piksel çözünürlükteki FHD+ ekranı, çekilen fotoğraf ve videoların en iyi şekilde görüntülenmesini sağlıyor. Kenarları kıvrımlı 3d arka panel ve içeriğin engellenmeden görüntülenmesini sağlayan dewdrop ön kamera tasarımı işlevselliği artırıyor.

HUAWEİ P30 LİTE FİYATI NE KADAR?

Huawei akıllı telefon ithalatçı Garantili olarak 3.049 TL fiyat etiketinden satılıyor. Farklı internet sitesinde farklı fiyatlardan da bulunabiliyor.

BİZE ULAŞIN