En İşinize Yarayacak Uygulamalar

Kendine bakan ve özen gösteren erkekler, 2019’u “kolaylık” sözcüğüyle bir arada anacak: Artık büyükler için her şeyin online olduğu bir dönemdeyiz. Ben de bu yazıda bu sıralar en sık girdiğim, erkeklerin en işine yarayacak uygulamaları ve web adreslerini seçtim.

Giriş Tarihi: 08.05.2019 16:11 Güncelleme Tarihi: 08.05.2019 16:15

Fancy uygulaması tam bir cennet; aklınıza gelen her şeyi burada bulabilirsiniz. En cool bavuldan kulaklığa, vintage saatlerden kokteyl yapım aletine kadar ne ararsanız bu uygulamada var. Kullanıcılar kendi fotoğraflarını da sisteme yükleyebiliyor; böylece Instagram gibi saatlerce bakılabilecek bir uygulama ortaya çıkıyor, üstüne alışveriş yapabilmek de Fancy'nin en güzel yanı!

Spor ayakkabı hayranları mutlaka KicksonFire'a bakmalı. Hangi markanın ne zaman yeni spor ayakkabı çıkaracağını, hangi ayakkabıların satışta olduğunu görebiliyor; hangi modelleri istediğinizi, o modeli başka kaç kişinin beğendiğini de sisteme kaydedebiliyorsunuz.

Henüz haberi olmayanlar için hatırlatalım: Hodinkee web sitesinde her erkek için önemli olan saatlerin detaylı incelemeleri, yeni çıkan saatlerle ilgili bilgileri ve özel röportajları bulabilir, online olarak saat alabilirsiniz. Bu siteyi bir köşeye kaydedin...

Fitness RX for Men adresi, spor ve training konusunda en başarılı örneklerden biri. Sitede vücut geliştirme, spor yaparken dikkat edilmesi gerekenler, fitness'la ilgili ayrıntılar hakkında ihtiyaç duyabileceğiniz bütün bilgileri bulabilirsiniz.

Yaz yaklaşıyor… Tatil planları yaparken bu adrese de bakabilirsiniz: Bana göre en keyifli mayoları bulacağınız site bluemint.com. Ankaralı bir işadamının kurduğu Blue Mint markasının canlı modelleri ve renkleri yaz aylarıyla bütünleşiyor.

Erkek bakımı ürünleri ve tıraş aletleriyle bakımına önem veren erkeklere hitap eden Acqua di Parma'ya ait acquadiparma.com sitesini Sık Kullanılanlar'a eklemenizi öneririm. İlk olarak 2018'de Allure Best of Beauty (En İyi Bakım Ürünü) ödülünü alan vücut losyonunu deneyebilirsiniz.

Modman ise hayatınızı kurtaracak, hem Android hem de IOS versiyonları olan bir uygulama. Bu uygulamada gardırobunuzdaki kıyafetlerin fotoğraflarını çekip yüklüyorsunuz; o da günlere göre kıyafetlerinizi kombinliyor. Modman, kullanıcılarına ayrıca trendler, yeni markalar ve indirimler hakkında da bildirimler gönderiyor.

Çok uygun fiyata alışveriş yapmak istiyorsanız en kolay alışveriş sitesi Uniqlo'ya göz atın. Japon günlük giyim markasının hoş ve uygun fiyatlı ürünlerini gardırobunuza ekleyebilir, sıkıldığınızda da son koleksiyonlarla kendinizi yenileyebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN