PUBG Mobile 1. yaşını kutlayacak! PUBG Mobile nasıl oynanır?

Dünyaca ünlü PUBG Mobile oyunu milyonlarca kullanıcı tarafından oynanıyor. Ülkemizdeki birinci yılını dolduran PUBG Mobile 7 Nisan’da bunu bir etkinlikle kutlayacak. Türkiye’de milyonlarca kez indirilen ve büyük bir ilgiyle oynanan PUBG Mobile Lite sürümü de oldukça beğenildi. Bilmeyenler için PUBG Mobile’ın nasıl oynandığını paylaştık.

Giriş Tarihi: 28.03.2019 17:19

Bireysel ya da takım halinde oynanabilen PUBG Mobile hayatta kalma mücadelesini konu alan bir oyundur. Tek başınıza hayatta kalmaya çalışırken daralan alan da işinizi zorlaştırmaktadır. İşte PUBG Mobile oyununu merak edenler için detaylar…

PUBG MOBILE NASIL OYNANIR?

2017'de eğlence sektöründe fırtına gibi esen orijinal PC ve Xbox One oyunu Playerunknown's Battlegrounds tabanlı PUBG MOBILE, Tencent Games ve PUBG Corporation tarafından geliştirilmiştir. 8x8 km boyutlarındaki bir adaya en fazla 100 oyuncu paraşütle iner ve içlerinden sadece biri kazanır. Oyuncular sürekli yer değiştirmeli ve kendi silahlarını, araçlarını ve kaynaklarını bulmaları gerekir ve bir yandan küçülen savaş alanıyla baş etmeye çalışırken, bir yandan da görsel ve teknik olarak zengin olan savaş alanında gördüğü bütün oyuncuları mağlup etmelidir.

PUBG MOBİLE YENİ GÜNCELLEME

Grafikleriyle dikkat çeken oyun için güncelleme henüz yayınlanmasa da PUBG oyununa Erangel haritası güncellemesi geldi. Bu güncelleme sonrasında haritada farklı malikaneler de görülmeye başlanacak. Eski içeriklerde yaşanan sorunların da giderilmesi amaçlanıyor. Loot dengesine küçük değişiklikler yapılacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Haritaya yeni görsel efektlerin de gelmesi bekleniyor.

BİZE ULAŞIN