Bir Mercedes-Benz ve Moncler İş Birliği: PROJECT MONDO G

Mercedes-Benz ve Moncler iş birliği ile dünyada tek olan PRROJECT MONDO G Türkiye’nin lansmanı Kartalkaya’da gerçekleştirildi.

Giriş Tarihi: 28.02.2024 08:43 Güncelleme Tarihi: 28.02.2024 09:07

Dünyanın önde gelen otomotiv markalarından Mercedes-Benz ve global dış giyim markalarından Moncler'in, inovasyon tutkusu ve yenilikçi tasarım dilini bir araya getirdiği PROJECT MONDO G Türkiye lansmanı Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort'ta gerçekleştirildi.

Bir klasik haline gelen kapitone kumaştan üretilen şişme montun yumuşak ve yuvarlak kesimlerinin Mercedes-Benz'in ikonik G-Serisi'nin köşeli tasarımı ile birleştirilmesinden ortaya çıkarılan PROJECT MONDO G tasarımıyla Moncler, ilk kez bir otomobil markasıyla iş birliği yapıyor. Mercedes-Benz Baş Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener tasarımı "zıtlıkların etkileşimi ve heykelsi bir nesne" olarak tanımlıyor.

PROJECT MONDO G, ikonik G-Serisi ile Moncler'in karakteristik şişme montunu bir araya getiriyor. Sadece bir adet üretilen otomobil PROJECT MONDO G, bugüne kadar birbirinden farklı ülkelerde, seçili etkinliklerde sergilendi.

Sıfır yer çekiminden ilham alınarak tasarlanan ikonik G-Serisi, bu projede Moncler'in dokunuşuyla daha da etkileyici bir tasarıma dönüşüyor.

Mercedes-Benz ve Moncler'in inovasyon tutkusunu ve ikonik tasarım felsefelerini bir araya getirdikleri özel sanat projesi PROJECT MONDO G'nin Türkiye lansmanı ise Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort Kartalkaya'da gerçekleşti.

PROJECT MONDO G, 22-29 Şubat tarihleri arasında Galataport'ta sergilenecek.

BİZE ULAŞIN