Nike ve Supreme Logoları Hangi İsimlerle Birleşecek?

Geçtiğimiz günlerde Air Max Dn ile sevenleriyle buluşan Nike ve Supreme’in yeni iş birliklerine dair heyecan verici söylentiler etrafta dolaşmaya başladı.

Giriş Tarihi: 26.02.2024 12:28 Güncelleme Tarihi: 26.02.2024 16:10

Yazı Damla Beklin

Bunlardan ilki: Supreme x MM6 Maison Margiela

Supreme / Maison Margiela

Her sezon imza logosunu bir tasarımcı marka ile birleştirerek dikkatleri üzerine çeken Supreme'in, 30. yılının şerefine İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu için tasarımlarında cinsiyet kavramını ortadan kaldıran MM6 Maison Margiela ile iş birliği yapacağı konuşuluyor.

Markanın bu zamana kadarki Burberry, Louis Vuitton gibi lüks markalardan, sokak sitilini yansıtan Stone Island'a; punk ruhunu vitrinlere birlikte taşıdığı Undercover'a kadar birçok başarılı tasarımcı marka ile olan iş birliklerine tanıklık ettik.

Şu sıralar ise koleksiyonun içeriği ve işbirliğinin gerçekliği hakkında henüz resmi bir açıklama yok. Supreme haberlerini sevenleri ile erkenden buluşturan Instagram hesabı Drops by Jay'e göre, merakla beklenen bu birliktelikten doğan logo ile üretilmiş kapüşonluların ve daha birçok tasarımın bulunduğu zengin bir koleksiyon bizleri bekliyor.

E bize de bu saatten sonra beklemek düşüyor…

Söylentilere konu olan bir diğer iş birliği ise: Central Cee x Nike

Fotoğraf: Getty / Mark Horton

Nike'ın gelecek ürünleri hakkında bilgi sahibi olan bir kaynağa göre, rahat sokak stilini her daim üstünde taşıyan, üstelik bu stili daha önce kendi markası Syna ile reyonlara da taşıyan Batı Londralı sevilen rapçi Central Cee, Nike'ın en popüler koleksiyonu Tech Fleece ile bir araya gelecek.

Bu heyecan verici işbirliğinin çıkış tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmasa da koleksiyonda bizi Cee'nin de üzerinde çokça görmeye alıştığımız Tech Fleece eşofmanlarıyla uyumlu kapüşonluların da beklediği konuşuluyor.

Rahat sokak stilinin vücut bulmuş hali Central Cee'nin Nike ile böyle bir koleksiyonda birlikte çalışması bizi birazcık şaşırttı dersek yalan söylemiş oluruz. Yani en nihayetinde bu stili en iyi üstünde severek taşıyan bilir. Bakalım bu koleksiyon sevilen rapçinin dillere dolanan şarkıları kadar sevilecek mi?

Peki siz bu iş birlikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

BİZE ULAŞIN