PRADA 2022 Holiday Kampanyası

Prada 2022 Holiday kampanyası, mevsime özgü gelenekleri ve anıları kutluyor. Kampanyanın kahramanları, Amerikalı aktör Diana Silvers ve Prada Sonbahar/Kış 2022 kampanyasının da yüzü olan İngiliz aktör Damson Idris oluyor.

Giriş Tarihi: 27.10.2022 13:58
Duygusal yansımalar ile dolu Prada kutusu, belirsizliğin, heyecanın ve hayallerin coşkusunu yansıtıyor. Kampanyanın kahramanları, Amerikalı aktör Diana Silvers ve Prada Sonbahar/Kış 2022 kampanyasının da yüzü olan İngiliz aktör Damson Idris oluyor.

Açılmamış bir hediye kutusu, paketinin açılışındaki heyecan, vermenin sevinci, almanın heyecanı: Prada 2022 Holiday kampanyası, mevsime özgü gelenekleri ve anıları kutluyor.

Doğuştan bu ruha bağlanan Prada kutusu, David Sims tarafından natürmortlarda ezoterik bir arzu nesnesi olarak yakalanan sahnenin merkezinde yer alıyor. Bir vaat, bir olasılıklar totemi, zevk alınacak bir hediye, sembol yüklü bir kutu, saf ve masum neşenin bir amblemini vurguluyor. Duygusal rezonansla dolu Prada kutusu, burada belirsizliğin, heyecanın ve hayallerin coşkusunu ve yükünü özetliyor.

Bu kutuyu - mecazi olarak - açmak, baştan çıkarıcı hazinelerini ortaya çıkarır: kampanya, İdris ve Silvers'ı, bu görüntülerin diğer kahramanlarıyla eşleştirilen bir dizi dengeli portrede, Holiday koleksiyonundan alınan parçalarda, moda aksesuarların yanı sıra ev eşyalarına ve oyunlara baş selamlarını kapsayan Prada estetik evreninin genişliğini ifade eden öğelerle yakalıyor.

BİZE ULAŞIN