Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca, Haluk Levent ile Yardım Toplayacak

Deprem bölgesinin ihtiyaçları için İstanbul'da firmalarla görüşecek olan Haluk Levent'e, ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca eşlik edecek.

Giriş Tarihi: 09.02.2023 14:48 Güncelleme Tarihi: 09.02.2023 16:26

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası afetzedeler için destek kampanyası başlatan Haluk Levent, sosyal medya hesabından Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisine yardım edeceğini duyurdu.

Sanatçı kişiliğinin yanında son dönemde kurduğu AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından afetzedeler için destek kampanyası başlatan Haluk Levent, Twitter hesabından depremle ilgili paylaşım yapmaya devam ediyor.

AHBAP Derneği'nin kurucusu Levent, depremzedelerin yardımına koşarken Oktay Kaynarca ve Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisine yardım edeceğini açıkladı.

Levent daha sonra yaptığı paylaşımda Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, Oktay Kaynarca, İrem Helvacıoğlu ve Kıvanç Kasabalı'nın çadırdan jeneratöre, güneş enerjisi şirketlerinden yemek şirketlerine kadar bir dizi firmayla görüşerek yardım organize ettiğini aktardı. Haluk Levent, "Özge Özpirinçci çok iyi İngilizcesi olduğu için yurt dışıyla görüşüyor, Kenan İmirzalıoğlu güneş panelleriyle ilgili, Kıvanç Tatlıtuğ bölgeye tırların nasıl gidebileceği konusuyla ilgili görüşüyor" dedi.

"İNSAN KEPÇE OLMAK İSTER Mİ?"

Öte yandan enkaz altında kalan kişilerin tespit edilmesi için harekete geçen şarkıcı paylaşımında "Haydi, uyu' demek kolay. Yanıbaşımda yardım edemediğim göz göre göre ölümü bekleyen çocuklar var, anneler-babalar var. Olmuyor işte, uyuyamıyorsun. İnsan ne olmak ister? Hiç kepçe olmak ister mi? Şu an olsam keşke... Tek tek enkazların üzerini açsam..." ifadelerini kullanmıştı.

BİZE ULAŞIN