Egzotik Ambiyans

Tropikal konseptiyle yat sahibinin kişisel zevkini yansıtan CRN Rio, Monaco Yacht Show’da keşfetme imkanı bulduğumuz, lüks ve estetiği buluşturan ayrıcalıklı bir süper yat.

Giriş Tarihi: 09.02.2023 17:03

Pelin Hasçalık

Ferretti Group çatısı altındaki CRN süper yatlar, sanat eserini andıran tasarımlarıyla İtalya'nın modern sanayi mirasını sürdürüyor. Ancona bölgesindeki tersanede, 45-95 metre uzunluğunda üretilen mega yatların tamamen sahibinin zevkini yansıtması, onları sıra dışı kılan özelliklerinden sadece biri. Sıfırdan tasarlanan her yat, stilden renklere, materyalden dekorasyona en ince detayına kadar kişisel zevke göre uyarlanabiliyor.

Sürdürülebilir yeni teknolojiler üzerine çalışan CRN, hibrit ve elektrikli motorlar ille yat sahiplerinin isteği doğrultusunda alternatif çözüm yaratıyor. İş birliğinde bulunduğu markaların ekosisteme katkıda bulunan değerlere sahip olmasına özen gösteren marka, Rio'nun dış tasarımda Omega Architects, iç dizaynında ise Polina Eclusive Interiors ile çalışmış. 62 metre uzunluğundaki bu görkemli yat, dört farklı güvertesi, üç suite odası ve beş kabiniyle 12 kişiye dek misafir ağırlama kapasitesine sahip. Geniş ve aydınlık yaşam alanları sayesinde denizle iç içe bir deneyim yaşatan Rio, spa, sauna, havuz, güneşlenme ve fitness alanlarıyla fark yaratıcı. Her güverteye ulaşımı kolaylaştıran asansör, açık hava sinema ve beach club bölümleri de yatın hayran bırakıcı detaylarından. Yat yaşamını çağdaş detaylarla süsleyen Rio, ismine yakışır şekilde renkli, aydınlık ve mutlu bir atmosfer yayıyor. Dekorasyonun her detayında karşımıza çıkan mavi, fuşya, yeşil ve gri renkler, meşe ve ceviz ağacından tasarlanan ahşap detaylarla eşleştiriliyor. Beyaz rengin canlı tonlarla birleşerek vurguladığı tropikal konsept, yatın egzotik dekorasyonunu pekiştirici özellikte.

BİZE ULAŞIN