Tom Brady Emekliliğini Duyurdu (Bu Kez Gerçekten!)

Tom Brady ikinci kez kariyerini noktaladı.

Giriş Tarihi: 02.02.2023 09:57 Güncelleme Tarihi: 02.02.2023 16:57

Patriots ile 20 yıllık bir kariyerin ve Buccaneers ile üç yıllık bir koşunun ardından Tom Brady sonunda emekli oluyor. 46 yaşındaki futbolcu, Twitter'da futbolu "sonsuza dek" bıraktığını doğrulamak için duygusal bir veda videosu yayınladı. Eski eşi ünlü model Gisele Bundchen ile futbolu bırakamaması nedeniyle boşanan Brady'yi önümüzdeki günlerde nelerin beklediği merak konusu oldu.

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu efsanesi Tom Brady 2009 yılında dünyaevine girdi. Vivian Lake ve Benjamin Rein isimlerini verdikleri iki çocukları olan çift, geçtiğimiz ekim ayında kulislerde dolaşan boşanmalarının resmen gerçekleştiğini açıklamıştı.

Bündchen, eşinin yaptığı sporun çok 'şiddet içerdiğini' ve onunla daha çok zaman geçirmek istediğini belirtmişti. Modelin, Hardy'nin emeklilik kararını geciktirmesinden memnun olmadığı ve bunun evliliklerini olumsuz yönde etkilediği öğrenilmişti.

Tom Brady'nin, Gisele Bündchen'den ayrıldıktan sonra 7 kilo verdiği öne sürüldü. Konuyu spor muhabiri Jeff Darlington gündeme getirdi. Darlington'ın iddiasına göre; 'Tampa Bay Buccaneers' takımının oyun kurucusu olan Tom Brady, çalkantılı özel hayatı nedeniyle yaklaşık 7 kilo verdi.

Ayrıca Brady dün gece Los Angeles'ta Jane Fonda, Sally Field, Rita Moreno ve Lily Tomlin'in oynadığı 80 for Brady galasında kırmızı halıda göründü. Film, kahramanları Tom Brady'nin 2017 Super Bowl'da oynamasını izlemek için bir yolculuğa çıkan dört en iyi arkadaşı konu alıyor. Komedi gerçek bir hikayeye dayanıyor.

BİZE ULAŞIN