Jeremy Renner Kaza Geçirdi: Durumu Kritik

Jeremy Renner'ın ailesi, oyuncunun şiddetli kar küreme kazasının ardından kritik (ancak istikrarlı) durumu hakkında iyimser bir güncelleme sundu.

Giriş Tarihi: 03.01.2023 12:07

Oyuncu Jeremy Renner'ın ailesi , kritik yaralanması hakkında iyimser bir güncelleme yaptı. Renner en çok Marvel Sinematik Evreninde Clint Barton/Hawkeye rolüyle tanınır; en son kendi Disney+ spinoff dizisi Hawkeye'da Hailee Steinfeld ile birlikte rol aldı. 1 Ocak Pazar günü Renner'ın şiddetli bir kar temizleme kazasına karıştığı ve durumunun kritik ama stabil olduğu açıklandı.

Renner'ın temsilcilerinden gelen bir güncellemede, Renner'ın künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar nedeniyle ameliyat olduğu doğrulandı. Renner şu anda yoğun bakımda, durumu kritik ama durumu stabil. Ailesi, Renner'a bakan doktorlara ve hemşirelere ve aileye destek verenlere teşekkür ediyor.

1 Ocak'ta Renner'ın temsilcileri , birkaç yıldır ikamet ettiği Nevada, Washoe Country'de kar kürerken "hava durumuyla ilgili bir olay" sonrasında ağır yaralandığını duyurdu . Daha sonra tanıklara göre, Renner'ın çalıştırdığı kar küreme aracı takla atıp bacağının üzerinden geçtiği. Doktor olan bir komşu, sağlık görevlileri gelene kadar Renner'ı olay yerinde tedavi etti. Renner daha sonra helikopterle yerel bir bölge hastanesine nakledildi ve burada yoğun bir ameliyat geçirdi.

Renner'ın durumu hala kritikken, ailesinin ifadesi iyimser görünüyor, çünkü geçirdiği ameliyattan sonra hala durumu stabil. Renner'ın sağlık durumu ve polisin Snowcat ile ilgili bulguları da dahil olmak üzere, olaylar geliştikçe daha fazla ayrıntının açıklanması muhtemel.

Hawkeye'ı canlandırması Marvel hayranları tarafından hala çok övülse de Renner, iki Mission: Impossible filminde analist William Brandt olarak görünmek de dahil olmak üzere bir dizi başka önemli role sahipti. Ayrıca 2018 yapımı komedi filmi Tag'de Jon Hamm, Ed Helms ve Isla Fisher'ın da yer aldığı yıldızlarla dolu bir kadroyla birlikte rol aldı. Renner, The Town ve The Hurt Locker'daki performanslarıyla iki Oscar'a aday gösterildi ; adaylıklar arka arkaya yıllarda geldi. Sıklıkla aksiyon ve dram arasında kolaylıkla geçiş yaptı. Renner şu anda Paramount+'ın Mayor of Kingstown dizisinde rol alıyor ve 2. sezonu bu ay içinde prömiyeri yapılacak.

BİZE ULAŞIN