Amber Heard, Johnny Depp'e 1 Milyon Dolar Tazminat Ödemeyi Kabul Etti

Amber Heard, Johnny Depp'e açtığı hakaret davasında anlaşmaya vardığını söyledi.

Giriş Tarihi: 20.12.2022 12:07 Güncelleme Tarihi: 20.12.2022 12:37

ABD'li aktör Johnny Depp'in avukatları, oyuncunun eski eşi Amber Heard'ün Depp'e 1 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul ederek karalama davasında uzlaşmaya gittiğini açıkladı.

Eski çift, bu baharda yüksek profilli bir savaşta mahkemede karşı karşıya geldi.

Haziran ayında, bir Virginia jürisi, Bayan Heard'ın kendisini taciz kurbanı olarak adlandırdığı bir makalede onu karaladığını tespit ederek, çoğunlukla 59 yaşındaki Bay Depp'in yanında yer aldı.

Amber Heard, doğrulanmış Instagram hesabından yaptığı açıklamaya göre, eski kocası Johnny Depp ile olan iftira davasını çözdü.

Heard, "kabul etmediğini" ve anlaşmanın "bir taviz eylemi olmadığını" söyledi. Davayı çözmeye karar verme motivasyonunun bir parçası olarak Amerikan hukuk sistemiyle olan deneyimine işaret ederek, "[kendi] ifadesini doğrulayan bol miktarda, doğrudan kanıtın hariç tutulduğunu" ve "popülerlik ve gücün akıl ve nedenden daha önemli olduğunu" iddia etti.

HEARD "AMERİKAN HUKUK SİSTEMİNE İNANCIMI KAYBETTİM"

Heard, "Korunmasız tanıklığımın eğlence ve sosyal medya yemi olarak kullanıldığı Amerikan hukuk sistemine olan inancımı kaybettiğim için bu kararı verdim" dedi.

Aktris bu ayın başlarında hakaret davasında temyiz başvurusunda bulundu , ancak Heard Pazartesi günü yaptığı açıklamada, "ABD'deki temyiz başvurusu başarılı olsa bile, en iyi sonuç, yeni bir jürinin düşünmek zorunda kalacağı yeniden yargılama olacaktır." dedi.

"3. KEZ BUNU KALDIRAMAM"

Heard, gönderisinde "Bunu üçüncü kez yaşayamam" diyerek, zamanını "üretken ve amaçlı" geçirmek istediğini ve "imkansız bir faturayı riske atmayı" (sadece finansal değil, aynı zamanda psikolojik, fiziksel ve duygusal) göze alamayacağını da sözlerine ekledi.

Heard, "Kadınlar kendi doğrularını söyledikleri için taciz veya iflasla yüzleşmek zorunda kalmamalı, ancak ne yazık ki bu alışılmadık bir durum değil" dedi. "Gerçeği söylemekten geri adım atmayacağım, cesaretim kırılmayacak veya olanlar yüzünden caydırılmayacağım. Bunu benden kimse alamaz ve alamayacak. Sesim sonsuza dek sahip olduğum en değerli varlık olmaya devam edecek."

BİZE ULAŞIN