Yüzüklerin Efendisi Hobbiton Evi Kiralanabilecek

Yüzüklerin Efendisi'nin gerçek Hobbiton seti önümüzdeki yıl birkaç şanslı konuk ağırlayabilir.

Giriş Tarihi: 08.12.2022 17:05

Yeni Zelanda'da geçen Yüzüklerin Efendisi Hobbiton, bir avuç şanslı konuğu ağırlamak için Airbnb'de kiralanabilecek. Yazar JRR Tolkien'in sevilen fantastik romanlarına dayanan Peter Jackson'ın beğenilen film üçlemesi, Frodo'nun (Elijah Wood) bazı güvenilir yol arkadaşlarının yardımıyla One Ring'i yok etme girişimlerini anlatıyor. Jackson'ınYüzüklerin Efendisifilmleri, büyük ölçüde yapımcının doğa harikaları, tehlikeli yaratıklar ve sihirle dolu uçsuz bucaksız, gizemli bir diyar olan Orta Dünya'yı tasvir etmesi nedeniyle bugüne kadar sevilmeye devam ediyor.

Şimdi, birkaç geceliğine kendilerini Hobbit hayatına gerçekten kaptırmak isteyen Jackson'ın Yüzüklerin Efendisi hayranları için, üçlemenin gerçek Hobbiton seti önümüzdeki yıl bir Airbnb olarak açılıyor. İki gecelik bir konaklama sadece 6 dolara mal olacak olsa da, bir rezervasyonu güvence altına almak için rekabet muhtemelen şiddetli olacak ve yalnızca 2-4 Mart, 9-11 Mart ve 16-18 Mart tarihlerinde müsait tarihler olacak.

Yeni Zelanda'da doğan Jackson, Yüzüklerin Efendisi'nde Orta Dünya'yı tamamen kendi ülkesinde yarattı. Üç film de Yeni Zelanda'nın çeşitli bölgelerinde arka arkaya çekildi ve The Shire'ın rahat atmosferini, Rohan'ın dramatik ovalarını ve Mordor'un uğursuz, kayalık arazisini yakalamak için ülkenin dramatik manzarası kullanıldı. Jackson, epik fantezi macerası için sadece Yeni Zelanda'yı fon olarak kullanmakla kalmadı, aynı zamanda Hobbiton ve Rivendell gibi setler, binlerce silah ve zırh parçası gibi aksesuarlar ve görsel efekt sekansları yaratmak için yerel ekip üyelerini de kullandı.

BİZE ULAŞIN