Ryan Reynolds Kraliyet Ailesiyle Bir Araya Geldi

Ryan Reynold bu yıl satın aldığı Wrexham Futbol Kulübü'nde Kral Charles ve eşi Kraliçe Camila'yı ağırladı.

Giriş Tarihi: 11.12.2022 14:49

Ryan Reynolds ve Galler'deki Wrexham Futbol Kulübü'nün ortak sahibi olan arkadaşı Rob McElhenney, Kral III. Charles ve Kraliçe Eş Camilla'yı Galler, Wrexham'daki futbol sahasında karşıladılar.

Fotoğraflanan görüşmeleri, Reynolds ve McElhenney'nin, oyuncuların iyileştirmeye yardımcı olmak için 2020'de Wrexham futbol kulübünü satın alma kararlarını belgeleyen Wrexham'a Hoş Geldiniz adlı Hulu belgesel dizisine dahil edilebilir.

Reynolds, The Athletic'e " Wrexham'daki her bir bireyle birlikte bu kulübün başarısına çok şey bağlı. Taşınacak çok şey var ama şikayet etmiyorum. Hayatımın en harika yolculuklarından biri oldu." dedi. (Ayrıca bir röportajda, karısı Blake Lively'nin bu satın almayı yapmadan önce kendisine danışmadığı için rahatsız olduğunu da itiraf etti.)

Reynolds ve McElhenney kraliyet ailesiyle konuşurken, gülerken ve tokalaşırken fotoğraflandı. Reynolds ve Kral Charles sahada içeriden şakalar yapıyormuş gibi göründüler.

Kral, ziyaretin ardından yaptığı konuşmada, "Wrexham'ın diğer harikalarından birini, yani Wrexham'ı daha önce hiç olmadığı kadar haritaya koymakla meşgul olan futbol kulübünü görme fırsatım oldu." "Ve tabii ki bu, Galler milli takımının Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanarak Galler'e benzeri görülmemiş bir uluslararası tanınma getirmesinin ardından geldi."

BİZE ULAŞIN