Miley Cyrus’ın Yeni Şarkısı Liam Hemsworth Hakkında mı?

Miley Cyrus'ın yeni single'ı eski eşi Liam Hemsworth'a bir gönderme mi?

Giriş Tarihi: 05.01.2023 17:01

Miley Cyrus, 'Yeni yıl, yeni Miley' başlığıyla yeni bir dönemi anlatan üstsüz bir video paylaşarak 2022'yi kapatmış olabilir ama bu her şeyi geride bıraktığı anlamına gelmiyor.

30 yaşındaki şarkıcı, 'Flowers' adlı yeni single'ının 13 Ocak'ta çıkacağını onayladı ve doğal olarak hayranlar çılgına döndü. Bununla birlikte, sadece yakında müzikal dönüşü olduğu için değil, aynı zamanda 13 Ocak'ın eski kocası Liam Hemsworth'un 33. doğum günüyle aynı tarih olması nedeniyle. Tesadüf? olmadığını düşünüyorlar.

Cyrus, yeni şarkısı için tanıtım klipleri paylaşmak üzere Instagram'a gitti, biri onun açık altın bir takım giydiğini, diğeri ise şarkıcının fıskiyeli bir alanda siyah bir bikiniyle kaldığını gösteriyor.

Ancak eski kocasına atıfta bulunulan tek şey çıkış tarihi değil. Instagram klipleri ve çeşitli tanıtım afişleri şarkının 'Kendimi senden daha iyi sevebilirim', 'Kendi elimi tutabilirim', "Kendimi dans ettirebilirim" ve "Kendime çiçek alabilirim" gibi sözler içerdiğini gösteriyor.

Cyrus ve Hemsworth, 2009'da The Last Song setinde tanıştılar ve sonunda Aralık 2018'de evlendiler, ardından 2019'da sonsuza dek ayrıldılar. Boşanma, 2022'nin başlarında, şarkıcının geçen Mart ayında Brezilya'da verdiği bir konserde evliliğini 'lanet olası bir felaket' olarak tanımlamasıyla sonuçlandı.

BİZE ULAŞIN