Arola'nın yaratıcı mutfağı, Zeynep Erol'la buluşuyor!

Arola Restaurant, İstanbul’a kazandırdığı yenilikçi İspanyol lezzetlerinden sonra şimdi de, “tasarım brunch”ları ile kentin moda ve tasarım markaları ile buluşuyor.

Giriş Tarihi: 22.02.2016 15:25 Güncelleme Tarihi: 22.02.2016 15:26

27 Şubat'ta gerçekleşecek ilk "Arola Tasarım Brunch"ının ilham kaynağı, tasarımcı Zeynep Erol ve son koleksiyonu Lokum Gibi...


İki Michelin yıldızlı şef Sergi Arola'nın yenilikçi İspanyol lezzetlerini 2014 yılı Eylül ayında İstanbul'a taşıdığından bu yana özel tadım menüleri ve yaratıcı sunumları ile kentin yeme-içme haritasında güçlü bir yer edinen Arola Restaurant, gastronomiyi farklı disiplinlerle buluşturan bir konsepti hayata geçiriyor.

"Arola Tasarım Brunch"ları, Arola'nın yaratıcı vizyonuyla, gastronomi ve tasarımı bir araya getiriyor. 27 Şubat'ta gerçekleşecek olan ilk tasarım brunch'ının ilham kaynağı, koleksiyonlarında farklı din, kültür ve coğrafyaları bir araya getiren Türkiye'nin önde gelen takı tasarımcısı Zeynep Erol...

Erol'un Türk tatlılarından ilham alarak yarattığı son koleksiyonu "Lokum Gibi", brunch'ın ana temasını oluşturuyor.

"Lokum Gibi"yi yaşamdaki deneyimleri taşıyabilmek, dengeyi bulmak ve iç şifayı hatırlatmak üzere tatlı, hafif, gülümseten bir koleksiyon olarak tasarlayan Zeynep Erol'un takıları, 27 Şubat'taki brunch'ın esin kaynağı oldu. Kimi zaman bir akide şekerinin dokusundan, kimi zaman tadını çıkara çıkara yediğimiz pudra şekerli lokumun şeklinden esintiler taşıyacak ve tadım menüsü şeklinde sunulacak olan lezzet tasarımları, gastronomik yaratıcılığın gelebileceği noktayı gözler önüne serecek.2016 yılı içinde sadece dört kez düzenlenecek ve her biri ülkenin önde gelen tasarımcılarıyla iş birliği içinde gerçekleştirilecek olan brunch'larda Arola mutfak ekibi, Chef de Cuisine Omar Mosquera liderliğinde birlikte çalıştıkları tasarımcının koleksiyonlarından ve tasarım anlayışından ilham alarak, çok farklı mekan ve lezzet kurgusu yaratacak.

Lokum Gibi Brunch!

27 Şubat Cumartesi günü saat 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan brunch'a tasarımcı Zeynep Erol'un yanı sıra, 23-27 Şubat tarihleri arasında yeni tadım menüsünün tanıtımı nedeniyle İstanbul'da olacak Sergi Arola da katılacak. Brunch'ın kişi başı fiyatı, 225 TL.

Rezervasyon için: 212.9240200 / www.raffles.com/istanbul

BİZE ULAŞIN