Tarih şıklıkla buluşuyor: W İSTANBUL

İstanbul'un en lüks kafe, restoran ve sanat galerilerinin konuşlandığı Akaretler Sıraevler'in merkezinde yer alan W Hotel, misafirlerini otantik bir lüks içinde ağırlıyor.

Giriş Tarihi: 20.01.2016 11:49 Güncelleme Tarihi: 20.01.2016 11:50

W Istanbul, mimar Mahmut Anlar'ın 'Mücevher Kutusu' olarak adlandırıp dekore ettiği, şehrin en özel butik otellerinin başında geliyor. W Istanbul, aynı zamanda Avrupa'nın ilk W Hotel'i olma özelliğine de sahip. Akaretler Sıraevler'in tam ortasında konuşlanan otel, şık ambiyansının yanı sıra tarihi ve kozmopolit dokusu ile de dikkat çekiyor. W Istanbul'da konaklayanlar; Beşiktaş'ın yerel ve otantik dokusunu ve Nişantaşı'nın üst sınıf alışveriş olanaklarını aynı anda keşfedebilir.

Son moda tasarımları, bünyesinde hizmet veren 140 odasında ve süitinde hissettiren W Istanbul, sadece bir konaklama merkezi değil aynı zamanda konsept partilerin ve uluslararası organizasyonların da düzenlendiği bir eğlence, parti ve etkinlik merkezi. W Istanbul, uluslararası trendsetter, jetsetter ve tanınmış simaların düzenlediği moda, müzik ve tasarım dünyasına ait etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. Kısacası W Istanbul, tasarım üzerine kurulmuş bir otel olmakla birlikte, İstanbul'un bitmek tükenmeyen enerjisini de 7/24 canlılığı, renkliliği ve klasikle modernize olmuş bir hayatın birleştiği noktada yaşatıyor.

Şehrin en önemli merkezlerinden biri olan Akaretler'de konuşlanan lüks otel, aynı zamanda şehrin yoğunluğundan kaçmak isteyenlere huzur vadediyor. Bünyesinde sahip olduğu özel kabana, teras ve özel bahçeleri de W Istanbul'un farkını ortaya koyuyor. W İstanbul'un bünyesinde 'Wonderful Oda', 'Spectacular Oda', 'Fabulous Oda', 'Studio Suit', 'SPA Studio Suit', 'Wow Suit' ve 'Extreme Wow Suit' gibi toplam 140 oda ve süit hizmet veriyor. Şehrin tarihi dokusunun hissedildiği oda ve süitlerin dekorasyonu Osmanlı motifl eri ile günümüzün modern tasarım anlayışı harmanlanarak yapılmış.

www.wistanbul.com.tr

ANY'DE BRUNCH KEYFİ!

Any İstanbul, her hafta sonu düzenlediği brunch'lar ile keyifli bir kaçamak vadediyor. Güleryüzlü ekibi, ev sıcaklığındaki ortamı ve leziz sunumları ile öne çıkan Any İstanbul, zengin açık büfesindeki birbirinden özel seçenekleri ile deyim yerindeyse misafirlerini lezzet turuna çıkarıyor. Any İstanbul'un açık büfesinde taze yapılmış ekmekler, yumurta seçenekleri, hamur kızartması, salçalı sosis, kuymak, çiğ börek ve şarküteri tabağı gibi birçok seçenek bulunuyor. Tadına doyamayacağınız tatlı çeşitleri ile kendinizi şımartırken keyifli kahvaltınıza eşlik edecek taze hazırlanmış kokteylleri mutlaka denemelisiniz. Samimi ortamıyla kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz Any İstanbul, özel lezzetleri, iştah açan sunumları ve keyifli müzikleriyle her Cumartesi ve Pazar saat 11.00–15.00 saatleri arasında alışılagelmişin dışında bir gün geçirmek isteyenleri brunch keyfinde bekliyor!

www.anyistanbul.com

BİZE ULAŞIN