Jenna Ortega 'Beetlejuice 2'de oynayacak

Jenna Ortega Tim Burton evreninde başka bir başrole göz kırpıyor. Ünlü yıldızın Bettle Juice 2 için görüşmelere başladığı bildirildi.

Giriş Tarihi: 14.03.2023 08:00 Güncelleme Tarihi: 14.03.2023 08:16

Damla Yüce

Çığlık 6'daki rolünden hemen sonra, raporlar Jenna Ortega'nın Beetlejuice 2 kadrosuna katılmak için görüşmelerde bulunduğuna dikkat çekiyor. Jenna Ortega'nın şu anda 1988 korku komedisi Beetlejuice'un devamı niteliğindeki filmde bir başrolü canlandıracağı konuşuluyor.



Beetlejuice 2'deki bir rol, Ortega'nın Wednesday dizisindeki çıkışının ardından Tim Burton evreninde başka bir role göz kırptığı anlamına geliyor. Tim Burton, anlaştığı oyuncuları bir çok yapımda buluşturmasıyla biliniyor. Ortega, Wednesday'in ilk dört bölümünü yöneten Burton'la çalışmanın ne kadar harika olduğunu paylaşarak, Burton'a olan güvenine ve ortaklığına dikkat çekti. Hiçbir ayrıntı teyit edilmemiş olsa da, devam filminde tekrardan Beterböcek olarak Michael Keaton'ın ve Lydia Deetz olarak Winona Ryder'ın rol alması bekleniyor. Burton'ın yöneteceği projede, Ortega'nın Lydia Deetz'in kızını canlandıracağı düşünülüyor.

Jenna Ortega ve Beetlejuice 2 ile ilgili daha fazla ayrıntı için takipte kalın!

BİZE ULAŞIN