Bob Odenkirk, Tarihin En Kötü Filmi Olarak Ünlenen "The Room"un Yeniden Çekiminde Başrolde!

Çoğunlukla yeşil perde önünde çekilen Acting for a Cause projesi, AIDS araştırma hayır kurumu amfAR'a fayda sağlayacak.

Giriş Tarihi: 10.03.2023 10:13 Güncelleme Tarihi: 10.03.2023 10:34

Damla Yüce

Öyle başarısız bir film düşünün ki, başarısızlığı üzerine başka bir film çekiliyor ve daha başarılı oluyor. Evet, tarihin gelmiş geçmiş en kötü filmlerinden biri olarak nitelendirilen 'The Room' ve bu filmin ardındaki başarısızlığı ve bu filmin yapımıyla sonuçlanan beklenmedik bir dostluğu anlatan "The Disaster Artist"den bahsediyoruz.

2017'de Disaster Artist'in yayınlanmasının ve filmin iç yüzünü de görmemizin ardından; kült/kamp klasiği The Room, Bob Odenkirk'in filmin yazarı ve yönetmeni Tommy Wiseau'nun canlandırdığı Johnny karakterini üstlenmesiyle yeniden çekildi.

Hayranlar filmin yeniden çekileceğini ilk duyduklarında, çoğu projenin gerçek olduğuna inanmadı. Better Call Saul yıldızı Odenkirk ise bu sesleri hızlıca susturan bir açıklama yaptı ve Twitter'da kendi rolünü onayladı: "Bu gerçek. Bu doğru. Ve size şunu söyleyeyim, elimden geldiğince dürüstçe, her satırı en iyi şekilde canlandırmak için elimden gelenin en iyisini yaptım… ve çok eğlendim."

Açıklamalar projenin Acting for a Cause organizasyonunun katılımıyla yapıldığını ve gelirin AIDS araştırma yardım kuruluşu amfAR'a gittiğini belirtiyor. The Room'un yeniden yapımı hakkında çok fazla şey bilinmese de, Acting for a Cause'un kurucusu Brando Crawford'un uzun metrajlı filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiğini biliyoruz. Ayrıca filmin bu baharda çıkacağına dair sözler duyuyoruz.

BİZE ULAŞIN