Ashley Park 'Only Murders in the Building' Kadrosuna Katıldı

Tony ödüllü oyuncu Ashley Park, "Only Murders in the Building"e katıldı.

Giriş Tarihi: 27.02.2023 14:56 Güncelleme Tarihi: 01.03.2023 10:33

Emily in Paris yıldızı Ashley Park, Hulu'nun "Only Murders in the Building" dizisinin kadrosuna katıldı. 3. Sezonda, tekrar eden bir rolde bir Broadway ustası olan Kimber'ı canlandıracak. Dizi yıldızları Steve Martin , Martin Short ve Selena Gomez'in yanı sıra yakın zamanda duyurulan Meryl Streep , Paul Rudd ve Jesse Williams'ın da yer aldığı 3. Sezon kadrosuna yer alacağı açıklandı.

Only Murder in the Building, gerçek suç ve podcast takıntısı olan Charles Haden Savage (Martin), Oliver Putnam (Short) ve Mable Mora (Gomez) üçlüsünü takip ediyor. Üçlü, Arconia Yönetim Kurulu Başkanı Bunny Folger'ın katilinin maskesini başarıyla düşürdüğü için 2. Sezon yüksek bir notla sona erdi. Yeni sezonun gizemi, Oliver'ın yüksek profilli yıldız Ben Glenroy'un (Rudd) rol aldığı bir yapımla Broadway'e dönüşünü gördüğümüz finalin son anlarında kuruldu. Glenroy ve rol arkadaşı Charles arasında bir miktar sürtüşme görüyoruz ve sahneye çıktıktan sonra Glenroy, seyircilerin önüne düşmeden önce ağzı kanamaya başlıyor; zehirlenme belirtileri gösteriyor. Şimdi tüm şüpheli gözler, en son onunla gergin bir anda görülen Charles'ın üzerindedir. Bunun nasıl sonuçlanacağını yeni sezon bize gösterecek.

Dizi, iki sezonluk yayınında, Martin ve Short için En İyi Komedi Dizisi ve Komedi Dizilerinde En İyi Başrol Oyuncusu adaylıkları da dahil olmak üzere, ilk sezonu için 17 Primetime Emmy Ödülü adaylığı kazanan hayranlar tarafından büyük beğeni topladı ve sevildi. Üç kategoride birincilikle sonuçlandı. Martin ve John Hoffman, gizem komedi-dramasının ortak yaratıcısı ve ortak yazarıdır. İkili ayrıca Short, Gomez, This Is Us'ın yaratıcısı Dan Fogelman ve Jess Rosenthal ile birlikte yönetici yapımcılar.

Emily in Paris'te Mindy karakterini canlandıran Ashley Park, performansıyla bir Komedi Dizisi kategorisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Eleştirmenlerin Seçimi Adaylığı aldı ve bu onu kategoride aday gösterilen ilk Asyalı Amerikalı Kadın Oyuncu yaptı. Park, Sherry Cola , Oscar adayı Stephanie Hsu ve Sabrina Wu ile birlikte oynadığı, Asya'da seyahat eden dört Asyalı Amerikalı kadını konu alan Adele Lim'in Joy Ride filminde görünecek.

Only Murder in the Building 3. sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

BİZE ULAŞIN