Sıradaki Superman Kim Olacak?

Henry Cavill rolden çekildiğinden bu yana kırmızı pelerin kapılmaya hazır.

Giriş Tarihi: 27.01.2023 15:42 Güncelleme Tarihi: 27.01.2023 15:45

Henry Cavill, serinin yakında çıkacak olan uzun metrajlı filminde Superman olarak geri dönmeyecek. Eski Man of Steel, Instagram'da "Size üzücü bir haberim var. Superman olarak geri dönmeyeceğim. Ekim ayında geri döneceğimi duyurmamı söylemelerinin ardından bu haberi paylaşmak pek kolay değil ama hayat bu. James ve Peter'ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrende yer alan herkese iyi şanslar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Peki Warner Bros'un ani çıkışı neden? DC Studios'un eş başkanı James Gunn , filmi Superman'in gençlik yıllarına odaklamayı planlıyor , bu nedenle 39 yaşındaki Cavill bu rol için pek uygun değil. Bu bize bir soru bırakıyor: Bir sonraki Clark Kent'i kim oynayacak? Konuyu çevreleyen çok fazla söylenti var. Yakın tarihli bir tweet'te Gunn, rol için oyuncu seçiminin henüz başlamadığını açıkladı.

Potansiyel adaylar sadece söylenti olsa da, fikir yürütmek kesinlikle eğlenceli. İşte akla yatkın süpermenlerin bir listesi...

David Corenswet

Sadece genç bir Clark Kent'e benzemekle kalmıyor, aynı zamanda David Corenswet de işi istiyor. 2019'da aktör, Entertainment Weekly'ye "hayalinin kesinlikle Süpermen'i oynamak olduğunu" söyledi. Rol için oyuncu kadrosu hakkında spekülasyon yapan birçok başlığın kanıtladığı gibi, Corenswet DC hayranlarının desteğini kazandı.

Michael B. Jordan

Michael B. Jordan şu anda HBO Max için bir Siyah Süpermen'in yer aldığı Val-Zod adlı Süpermen'e bitişik bir dizi yapma sürecindedir Belki de oyuncu süper kahraman pistinde devam edecek? Black Panther: Wakanda Forever'daki kısa bir son kamera hücresinin ardından Jordan'ın Marvel ile işinin bittiği düşünülürse, bu sonuç kesinlikle haklı.

Miles Teller

Miles Teller'ın Top Gun: Maverick'teki üstün performansı, Superman'i oynamak için gerekenlere sahip olduğunu fazlasıyla kanıtladı. Hayran hesaplarından Superman oyuncu listelerine kadar birçok kişinin tahminlerinin başında Teller geliyor.

Jacob Elordi

Jacob Elordi bir sonraki Çelik Adam olabilir mi? Konuyu çevreleyen birçok Reddit söylentisi olmasına rağmen, bu şüpheli. Elordi'nin doldurması gereken bir çift ayakkabı daha var: Sofia Coppola'nın Priscilla Presley hakkındaki yakında çıkacak biyografisindeki Elvis Presley.

Austin Butler

Elvis'ten bahsetmişken , Altın Küre ödüllü, Oscar adayı ve her yönüyle moda dünyasının aranan ismi Austin Butler şüphesiz şu anda şöhretin tadını çıkarıyor. Oyuncu 31 yaşında olmasına rağmen genç görünümü onu mükemmel bir seçim yapacaktır. DC hayranları arasında yadsınamaz bir lider, ikonik kırmızı pelerinli Butler'ın maketleri internette dolaşıyor.

BİZE ULAŞIN