Joker 2'nin Harley Quinn'i Lady Gaga Çekimlere Başladı

DC'nin yeni Harley Quinn oyuncusu Lady Gaga, Joker: Folie à Deux için çekimlerine başladığını ima ediyor.

Giriş Tarihi: 27.01.2023 14:05 Güncelleme Tarihi: 27.01.2023 14:07

Lady Gaga, Joker: Folie à Deux için Harley Quinn olarak çekim yapmaya başladığını söylüyor . Joker'in 2019'da piyasaya sürüldüğünde elde ettiği gişe, kritik ve ödül başarısı, Warner Bros.'un Joaquin Phoenix başrollü bir devam filmi çekmenin bir yolunu bulabileceğini gösterdi. Joker 2'nin geleceği, yönetmen Todd Phillips'in senaryonun bittiğini açıklaması ve başlığı paylaşmasıyla 2022'de nihayet onaylandı.

Lady Gaga'nın Joker'in aşk ilgisi olarak seçilmesi, devam filmi için büyük gelişmeyi doğrulayarak, hemen Harley Quinn'in ortaya çıkma potansiyeliyle dalga geçti. Joker 2 oyuncu kadrosunun onaylanmasından bu yana Gaga'nın Harley Quinn'ini görmeye büyük ilgi var.

Gönderi, öncelikle Lady Gaga'nın Top Gun: Maverick şarkısı "Hold My Hand" ile Oscar adaylığı kazanmasına odaklanıyor, ancak altyazının sonu, Joker 2 ipuçlarının geldiği yer. "Şu anda sette çekim yaptığını" doğruluyor, ancak hangi film veya TV setinin parçası olduğunu açıkça belirtmiyor. Ancak Joker: Folie à Deux , Lady Gaga'nın yer aldığı onaylanan tek yaklaşan projedir. Gönderinin sonunda bir Joker iskambil emojisinin yer alması, Gaga'nın şu anda Joker 2'yi çektiğine dair en bariz ipucu .

Lady Gaga'nın Harley Quinn'inin tanıtımı, Joker 2'ye ilk filmde olmayan yepyeni bir unsur getirecek . Joker : Folie à Deux başlığı, Harley'in Arthur Fleck kadar odak noktası olacağını ima ediyor. Folie à Deux, iki kişinin paylaştığı bir akıl hastalığına atıfta bulunuyor ve Joker 2 , Lady Gaga'nın Harley Quinn'ini Joaquin Phoenix'in Joker'inin hayatına sokarak bunu keşfedecek. Bu, devam filminin akıl hastalığını ilk filmden daha iyi keşfetmesine izin verebilir. Bu aynı zamanda, Harley ve Joker'in sanrıları kesişebileceğinden, devam filminin potansiyel olarak gerçek olmayan daha fazla sahneye sahip olabileceği anlamına da gelebilir.

BİZE ULAŞIN