Joker'in Devam Filmi Folie à Deux Hakkında Bildiklerimiz

Todd Phillips, Joaquin Phoenix'in Arkham Asylum'daki ilk görüntüsünü ortaya çıkaran Joker: Folie à Deux'un ana çekimlerinin başladığını duyurdu.

Giriş Tarihi: 11.12.2022 15:21

Warner Bros. Discovery, Akademi Ödüllü DC filminin devamı üzerinde çalışırken Joker evreni ilerliyor. İlk Joker filmi, Arthur Fleck'i ve sonunda kötü Gotham City palyaçosuna nasıl dönüştüğünü konu alıyor. DC Studios hala DC Genişletilmiş Evreni ile geçişler yaparken, Phillips'in Joker imtiyazı bozulmadan kaldı.

JOKER: FOLIE á DEUX'TAN İLK GÖRSEL GELDİ

Joker: Folie á Deux'un yönetmeni olarak geri dönecek olan Phillips, bugün Instagram sayfasında Phoenix başrollü devam filminin ana çekimlerinin resmen başladığını duyurdu. Yapımcı ayrıca, filmde Arkham Asylum'da Arthur Fleck'in yer aldığı filme ilk bakışı da sağladı. Joker: Folie á Deux prodüksiyonu Los Angeles'ta yapılıyor ve 2023'ün başlarına kadar sürmesi bekleniyor.

LADY GAGA HARLEY QUINN OLDU

Pek çok olay örgüsü ayrıntısı gizli tutulurken, Joker: Folie á Deux ve bundan ne beklenebileceği hakkında doğrulanmış birkaç bilgi var. Devam filminde yapılan en büyük eklemelerden biri, Lady Gaga'nın projeye Harley Quinn olarak katılması. Ancak yeni Joker taksitinin tek müzikal yönü bu değil, çünkü film aslında tam bir müzik ortamına sahip olacak. Bir müzikal olarak Joker: Folie á Deux ile ilk kez bir DC filmi bu konsepti deniyor olacak.

Harley Quinn'in en yeni canlı aksiyon versiyonu olan Lady Gaga'nın müzikal ortamı ve devasa yıldızıyla Joker: Folie á Deux'un karşılaması gereken pek çok beklenti olacak. Pek çok kişi Joker'in bir devam oyununa ihtiyacı olmadığını belirtmiş olsa da, seriyi detaylandırmaya yönelik bu girişim takdire şayan bir girişim çünkü bu şimdiden seriyi (ve DC dünyasını) heyecan verici yeni bir boyuta taşıyabilecek büyük bir ayrılma gibi görünüyor.

Çekimler başladığından beri, Lady Gaga'nın Harley Quinn'inin Joker: Folie á Deux'da nasıl görüneceği de dahil olmak üzere set fotoğrafları ve videoların ortaya çıkması uzun sürmeyecek.

JOKER 2'NUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

İlk Joker filminde Sophie Dumond'u canlandıran Zazie Beetz, Joker: Folie á Deux'daki rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar, Joker rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kucaklayan Phoenix dışında, Beetz geri dönen tek oyuncu, ancak devam filminde birkaç oyuncu yer aldı. Son birkaç ayda Brendan Gleeson, Catherine Keener ve Jacob Lofland, açıklanmayan rollerde Joker: Folie á Deux'a katıldı. Harry Lawtey ayrıca, film için büyük bir rol oynayacağı söylenen Joker: Folie á Deux için gizemli bir rolde rol aldı. Warner Bros. Discovery'de yaşanan birçok bütçe kesintisine rağmen Joker 2'nin bütçesi orijinal filmin iki katı olacak.

"JOKER: FOLIE A DEUX" VİZYON TARİHİ

Devam filminin konusu bilinmemekle birlikte, Phillips senaryoyu Joker'in yardımcı yazarı Scott Silver ile birlikte yazdı. İlk film, palyaço olarak çalışan ve mental sorunlar yaşayan hevesli bir stand-up komedyenini konu alıyordu. Joker: Folie á Deux'un 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

BİZE ULAŞIN