Robert Pattinson Başrollü The Batman Part II 2025'te Vizyona Girecek

Bir üçlemenin parçası olduğu onaylandı.

Giriş Tarihi: 01.02.2023 15:00 Güncelleme Tarihi: 01.02.2023 15:02

Robert Pattison'ın oynadığı Batman'in devam filmi 2025'in sonlarında vizyona giriyor. Ek olarak, filmlerin yeni markalı 'DC Elseworlds' projeleri kapsamında bir üçleme serisinin parçası olacağı doğrulandı.

Matt Reeves'in Batman üçlemesi resmen gerçekleşiyor, çünkü Batman - Part II Warner Bros.'tan resmi bir duyuru ve çıkış tarihi alıyor. Batman, stüdyo için büyük bir başarıydı ve hemen gelecek hakkında sohbetler başlattı. Reeves uzun zamandır bir film üçlemesi yapma umutlarıyla dalga geçiyordu, ancak planları bazı HBO dizilerini de içerecek şekilde genişledi. Warner Bros., ilk filmin vizyona girmesinden iki aydan kısa bir süre sonra Reeves ve Pattinson ile The Batman 2'yi yapma planlarını resmen onayladı.

Matt Reeves'in Batman üçlemesi planları, onun ve James Gunn'ın Batman'in film geleceğini tasarlamak için nasıl birlikte çalıştıklarını gösteriyor. Odak noktası, birden fazla oyuncunun aynı rolü oynamasından kaçınan uyumlu bir paylaşılan evren inşa etmek olsa da, Matt Reeves'in Batman üçlemesi, yine de ara sıra anlatılacak olan DC Elseworlds filmlerinin bir örneğidir . Bu projeler, ana DCU sürekliliğinin dışında yer alacak ve ayrı kalmasına izin verilecek. Batman , paylaşılan bir evrenden ayrı olacak şekilde yapıldığından, seriyi potansiyel olarak yeniden birleştirmek ve gidişatını değiştirmek yerine onu ve DCU'nun bağlantısını kesmeye karar verildi .

Batman 2, DC Studios'un ilişkili olduğu Warner Bros.'ta geliştirilmekte olan DC Elseworlds projeleri olarak şimdi Joker: Folie à Deux'a katılıyor. Gunn, DCU'nun geleceğinin bir parçası olmayan, yapılmak istenen herhangi bir DC projesi için çıtanın inanılmaz derecede yüksek olacağını söyledi. Batman zaten beğenilen bir hit olduğu için, Reeves'in geri kalan filmlerinin de benzer bir kaliteye sahip olacağına dair bir güven var.

The Batman 2'nin çıkış tarihinin 2025 olduğunun onaylanması, izleyicilerin Robert Pattinson'ın Batman dönüşünü görmek için yaklaşık üç buçuk yıl bekleyeceği anlamına geliyor. Ayrıca, DCU'nun The Brave and the Bold'ın ne zaman piyasaya sürüleceğinin ve beyaz perdede başka bir yeni Batman'i tanıtacağının erken bir göstergesidir. DC Studios eş CEO'ları, The Batman 2 ve The Brave and the Bold'un altı ay arayla vizyona girmesini istemiyor. Bu, DCU'nun Batman yeniden başlatmasının en erken Mayıs 2026'da yayınlanacağı anlamına gelir, ancak Avengers: Secret Wars ile rekabet etmekten kaçınmak için bekleme birkaç ay daha uzun sürebilir.

BİZE ULAŞIN