Succession 4. Sezonuyla Final Yapacak

Succession'ın yaratıcısı Jesse Armstrong , The New Yorker ile yaptığı röportajda dizinin yaklaşan dördüncü sezonuyla sona ereceğini doğruladı.

Giriş Tarihi: 28.02.2023 10:35 Güncelleme Tarihi: 03.03.2023 12:27

Succession 4. sezon, beğenilen HBO şovunun sonu olacak ve şovmen Jesse Armstrong bunun neden böyle olduğunu anlattı. 2018'de prömiyeri yapılan drama dizisi, ağ için büyük bir hit oldu. Başarılı şirketi Waystar RoyCo'nun arkasındaki grup olan Roy ailesini konu alan film, sağlığının onun burayı sonsuza kadar yönetmesine izin vermeyeceği anlaşıldığında, kardeşler babaları Logan Roy'un (Brian Cox) yerini almak için yarışıyor. Dizinin kadrosunda Hiam Abbass, Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen, Alan Ruck ve Sarah Snook yer alıyor.

Dizinin final kararını, yaratıcısı Jesse Armstrong The New Yorker ile yaptığı röportajda açıkladı. Armstrong, 2021'in sonlarında bir araya geldiklerini ve "biraz daha büyük ve eksiksiz bir şey yapma ve biraz güçlü çıkma" kararıyla yeni sezon için çeşitli senaryoları düşündüklerini söyledi. Ayrıca, diziyi sona erdirme kararının senaryo sürecinde sağlamlaştığını ve çekimlere başladıklarına aktörlere "Yüzde yüz emin değilim ama sanırım sona geldik" dediğini açıkladı.

Bunun son sezon olduğunu neden dizi yayınlanmadan önce açıkladığı konusunda ise Armstrong "Dizide pek bir şey saklamıyoruz. İzleyiciye karşı bir sorumluluk hissediyorum ve kişisel olarak 'Ah, işte bu kadar çocuklar. Bu sondu.' demekten, bir şovda bundan hoşlanmam. Bunun sona yaklaştığını bilmek isterim" dedi.

Succession 4. sezonu 26 Mart'ta yayınlanacak.

BİZE ULAŞIN