John Travolta Oscar'da Olivia Newton-John'u Onurlandırdı

John Travolta, 2023 Oscar'larında Olivia Newton-John'u hatırlarken duygusallaşıyor.

Giriş Tarihi: 13.03.2023 11:18 Güncelleme Tarihi: 13.03.2023 11:20

John Travolta, dün akşam Oscar'da uzun süredir arkadaşı ve Grease'in başrol oyuncusu Olivia Newton-John'a saygılarını sundu.

Oyuncu, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yeteneğin anısına sunumunu tanıtmak için Los Angeles'taki Dolby Theatre'da sahne aldı. Newton-John'un adını vermese de sektörde arkadaşlar edinmekten bahsetti ve sette oyuncu olarak yapmayı sevdikleri şeyi yaparken, genellikle sevdikleri insanlarla da tanıştıklarını söyledi. Ne yazık ki yıllar geçtikçe bu insanlar sevdiklerinin kalplerinde boş bir yer bırakarak vefat ediyor.

Gözlerinde yaşlarla, Grease'den Newton-John'un ikonik şarkısı "Hopelessly Devoted to You"tan alıntı yaparak, kalabalığa "her zaman umutsuzca bağlı kalacağımız o sevgili dostları" hatırlamalarını istedi. Kült-klasik filmde Sandy Olsson'ı canlandıran Newton-John, Danny Zuko'yu canlandıran Travolta'ya olan tutkulu aşkını düşünürken parçayı söylüyor.

Travolta'nın duygusal konuşmasının ardından Lenny Kravitz, "Calling All Angels" adlı şarkısını seslendirirken, sahne ekranında kısa süre önce hayatını kaybeden Hollywood yaratıcılarının siyah beyaz fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisi oynandı.

Newton-John, meme kanseriyle 30 yıllık bir savaşın ardından 8 Ağustos 2022'de hayata veda etti. Travolta, vefatının ardından ekrandaki sevgilisine ve yakın arkadaşına adanmış duygusal bir Instagram gönderisi paylaştı.

"Sevgili Olivia, hepimizin hayatını çok daha iyi hale getirdin. Etkin inanılmazdı. Seni çok seviyorum. Seni yolda göreceğiz ve hep birlikte tekrar birlikte olacağız. Senin Danny'nin, senin John'un!." sevgili aktrisin eski bir fotoğrafının yanına yazdı.

74. doğum günü olan 26 Eylül'de Newton-John'u Instagram Hikayesinde, Grease setinde ikonik daracık tamamen siyah görünümlerini giyen ikilinin eski bir fotoğrafını paylaşarak bir kez daha hatırladı .

Fotoğrafın üzerine "Doğum günün kutlu olsun Olivia'm" yazdı.

BİZE ULAŞIN