Paris Jackson, intihar girişiminde bulunmuş olabilir

Michael Jackson hakkında cinsel istismar ve taciz iddialarında bulunan Leaving Neverland, pop ikonunun kızı Paris Jackson'ı etkilemiş olabilir mi? Jackson, gerçekten intihar etti mi?

Giriş Tarihi: 18.03.2019 09:02
Efsanevi pop ikonu Michael Jackson'un kızı Paris Jackson, üzücü bir haberle gündeme geldi. Bundan 10 yıl önce hayatını kaybeden Michael Jackson'ın kızı Paris Jackson'ın intihara teşebbüs ettiği iddia ediliyor.



Paris Jackson intihar girişimine dair söylentiler ABD basını tarafından iddia ediliyor. Haberlere göre; Los Angeles polisi, Jackson'ın evinden intihar ihbarı aldığını doğruladı. Buna rağmen Jackson, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yalanlar, yalanlar, yalanlar ve daha çok yalanlar..." açıklamasını yaptı. Paris Jackson'a yakın bir kaynak ise genç yıldızın "Bir kaza" sonrasında hastaneye götürüldüğünü söyledi. Şimdi ise, geçtiğimiz aylarda seyiciyle buluşan ve Michael Jackson'ın çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunduğu anlatılan Leaving Neverland belgeselinin Paris Jackson'ı etkilemiş olabileceği öne sürülüyor.



BİZE ULAŞIN