Game of Thrones finali ne kadar sürecek?

Efsanevi dizi Game of Thrones, sekizinci ve final sezonuyla seyircisiyle buluşacak. Dizi, final sezonunda uzun metrajlı film uzunluğunda bölüm süreleriyle ilgili beklentileri boşa çıkaracak gibi görünüyor. Finale dair beklentilere odaklanıyoruz!

Giriş Tarihi: 13.03.2019 10:39
Game of Thrones, final sezonuna sayılı günler kala gündemin demirbaşı olarak karşımıza çıkıyor. Game of Thrones, sekizinci sezonunda diğer bölümlerine kıyasla daha uzun bölüm süreleriyle seyircilerini karşılayacaktı. Fakat Entertainment Weekly, Game of Thrones'un finaline odaklandığı sayısında bölümlerin beklenildiği kadar uzun olmayacağını açıkladı.



Game of Thrones hayranları, uzun zamandır her bölümü uzun metrajlı bir film uzunluğunda olacak beklentileriyle yeni sezona bekliyordu. Habere göre, sezonun ilk iki bölümünü bir saatlik sürenin üzerine çıkmayacak. The Rains of Castamere'de imzası bulunan David Nutter'ın yönettiği final sezonunun ilk bölümü 54; ikinci bölümü ise 58 dakika sürecek. Game of Thrones'un final sezonunda toplam dört bölümü yöneten Nutter, final sezonunda tüm bölümlerin 1 saatten uzun süreceğini açıklamıştı.



Game of Thrones'un popüler ismi Sansa Stark'a hayat veren Sophie Turner, yakın zamanda yaptığı bir açıklamaya göre Emmy ödüllü yönetmen Miguel Sapochnik'in yönettiği bir bölüm 90 dakikalık uzunlukta olacak. Elbette en doğru bilgiyi 14 Nisan'da başlayacak final sezonunda alacağız Game of Thrones tarihinin finaline hazırlanın!

BİZE ULAŞIN