Meghan Markle doğum iznine ayrıldı

Sussex Düşesi Meghan Markle, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yoğun resmi programlarında artık boy göstermeyecek. Buckingham Sarayı, Düşes'in doğum iznine ayrıldığını resmi olarak duyurdu.

Giriş Tarihi: 14.03.2019 10:59 Güncelleme Tarihi: 14.03.2019 11:01
İngiliz Kraliyet Ailesi, aileye son katılacak yeni veliaht için hazırlıklara başlıyor. Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle'ın bebekleri için geri sayım başladı. Kraliyet Ailesi'nin yoğun programında sürekli medyanın gözü önünde olan Markle, nihayet doğum iznine ayrıldı.


Prens William, Prens Harry, Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Charles

Düşes, sekiz aylık hamiliği süresince aile adına biçok resmi etkinlikte yer aldı. Kraliyetin yoğun resmi programları içinde bulunan Markle'ın doğum iznine çıktığı Buckingham tarafından resmi olarak duyuruldu. Markle, büyük ihitmalle bir sonraki medya önüne çıkışında kucağında İngiliz Kraliyet Ailesi'nin veliahtı ile görüntülenecek. Düşes en son, eşi Prens Harry ile ağabeyi Prens William ve onun eşi Kate Middleton ile birlikte Westminster Abbey'de Commonwealth Day (İngiliz Milletler Topluluğu Günü) etkinliğine katılmıştı.


Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens William, Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle

BİZE ULAŞIN