Leonardo DiCaprio ve ilginç aşk grafiği

Leonardo DiCaprio'nun aşk hayatı, 1997 yılından bu yana radarımızda bulunuyor. Leo ve aşk hayatı ilginç bir teoriyle yeniden inceleniyor. Leonardo DiCaprio'nun 25 yaş hassasiyetini masaya yatırıyoruz.

Giriş Tarihi: 15.03.2019 11:59 Güncelleme Tarihi: 15.03.2019 12:00
Hollywood'un popüler aktörü Leonardo DiCaprio, bir türlü kazanamadığı Oscar ödülünü nihayet kaldırdığında gündemimizden düşmüştü. Fakat son dönemde bir sosyal medya kullanıcısının dikkatiyle ortaya çıkan bir teori Leo'yu yeniden gündeme ilk sıradan girmesini sağladı. Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşlarının 25 yaşının altında olduğunu fark ettiğiniz mi?

Hollywood çevresi tarafından kulaktan kulağa konuşulan bu gerçek, profesyonel bir yaklaşımla grafik tabloya döküldü. Leo'nun kız arkadaşlarından 25 yaşına geldikleri dönemde ayrılmasını bir tesadüf olarak kabul etmiyor ve meseleyi irdelemeye karar veriyoruz. Leonardo DiCaprio, 22 yaşındaki model Camila Morrone ile geçtiğimiz yıldan beri birlikteliğini sürdürüyor. Fakat bu ilişkinin ömrünün önümüzdeki üç yıl içinde tükeneceğini savunan bir topluluk var. Leo'nun sıkı takipçileri, aktörün önceki ilişkileirnden referans alarak mevcut ilişkisinin ömrünün uzun olmayacağını savunuyor. Peki, neden?



Nihayet Oscarlı oyuncu Leonardo DiCaprio, 1997'den beri 20 ünlüyle aşk yaşadı. DiCaprio, son 22 yıldır sevgilileri 25 yaşına geldiklerinde ilişkiyi sonlandırıyor. Leo'nun aşk hayatını merceğe aldığımzda karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor: Gisele Bündchen, Bar Rafaeli ve Blake Lively gibi isimler de bu teorinin kurbanları arasında yer almış. Bu teoriye göre, Leo ve Camila aşkı 2022 yılında son bulacak ve aktör yeni bir aşka yelken açacak...

BİZE ULAŞIN