The Protector (Hakan:Muhafız) ikinci sezon ne zaman başlayacak?

İstanbul'un muhafızı Hakan, şehri Ölümsüz'den korumaya devam ediyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Hakan:Muhafız, çok yakında ikinci sezonuyla karşımıza çıkacak.

Giriş Tarihi: 12.03.2019 11:54 Güncelleme Tarihi: 12.03.2019 13:59
Netflix'in ilk Türk yapımı olan Hakan:Muhafız, ilk sezonuyla gönülleri fethetmeyi çoktan başardı. İki kıtnaın buluştuğu İstanbul'un en güzel görüntüleriyle bizleri selamlayan The Protector, şehri Ölümsüz'den koruyan Muhafız'ın tarih boyunca süregelen hikayesini bugüne taşıyor. İlk sezonuyla tüm dünyada büyük bir beğeniyle karşılanan dizi, devam sezonları onayını çoktan almıştı. Fakat asıl haberimiz ikinci sezonun ilk gösterim tarihi... İkinci sezona hazır mısınız?



Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Hakan:Muhafız, 26 Nisan'da ikinci sezonuyla karşımıza çıkacak. Ayrıca bu kez, dizinin yeni yıldızları Burçin Terzioğlu ve Engin Öztürk de tanıtım videosunda yer alıyor. Hakan, şehri Ölümsüz'den korumaya devam edecek. Fakat merak ediyoruz; bu kez kaç cephede savaşacak? Bol şans Muhafız!

BİZE ULAŞIN