La Casa De Papel 3. sezon ne zaman başlayacak?

Tüm dünyada heyecanla izlenen dizi La Casa De Papel’in yeni sezon bölümlerinin hangi tarihte yayınlanacağı merak ediliyor. Peki İspanyol yapımı olan La Casa De Papel’in konusu nedir? İzlenme rekorları kıran La Casa De Papel dizisinin 3. sezonu ne zaman başlayacak?

Giriş Tarihi: 11.03.2019 16:53

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde ve Premios Fénix'te En İyi Drama ödülünü kazanan La Casa De Papel dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan La Casa De Papel'in 3. Sezonuna dair çekim görüntüler de haberimizde yer alıyor.

LA CASA DE PAPEL KONUSU VE OYUNCULARI

Merakla beklenen La Casa De Papel'in 3. sezonla izleyici karşısına çıkacağı duyurulsa da henüz resmi bir tarih verilmedi. Başrollerinde Ursula Corbero, Itziar Ituno ve Alvaro Morte'nin yer aldığı La Casa De Papel dizisine 3. sezonda yeni oyuncular da eklenecek. Najwa Nimri, Rodrigo de la Serna, Hovik Keuchkerian yeni oyuncular arasında yer alıyor.



Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

BİZE ULAŞIN