Yakında: Rambo 5: The Last Blood

Rambo, beşinci kez beyaz perdede macera ve aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Rambo'nun yıldızı Sylvester Stallone ise yeniden role hazırlanırken bedensel zorluklar yaşadığını itiraf ediyor.

Giriş Tarihi: 11.03.2019 11:06
Beyaz perdenin popüler film serisi Rambo, beşinci filmiyle yeniden radarımıza takılıyor. Rambo'nun yıldızı Sylvester Stallone, serinin beşinci devam filmiyle 72 yaşında yeniden kamera karşısına geçti. Rambo 5 ile ikonik karaktere veda etmeye hazırlanan Sylvester Stallone, rolü hakkında özel bir itirafta bulundu.



Stallone, "Spor salonuna gidip vücut çalışmayalı gerçekten çok uzun zaman olmuştu. Rambo filmini çektiğimiz için spor salonlarına geri döndüm ve bu bende büyük bir bedensel hasara neden oldu. Şimdi gidip bu hasarı toparlamam gerekiyor." açıklamasında bulundu. Rambo 5: The Last Blood ismiyle karşımıza çıkacak serinin devam filminin yönetmne koltuğunda ise Adrian Grunberg üstleniyor. Rambo 5'te Sylvester Stallone'a eşlik edecek isimler ise şöyle: Paz Vega, Óscar Jaenada, Yvette Monreal, Adriana Barraza ve Sergio Peris-Mencheta.


Rambo 5: The Last Blood konusu


Rambo'nun beşinci filminde, John Rambo, Arizona'da yerleşik hayata geçiyor ve bir çiftlik satın alarak sakin bir hayat yaşamaya başlıyor. Rambo, ailesi olarak gördüğü Maria ve Gabriella ile sakin bir hayat yaşarken beklenmeyen bir olayla karşılaşıyor. Meksikalı insan tacirleri tarafından kaçırılan Gabriella, insan tacirleri tarafından fuhuşa sürükleniyor. John Rambo ise Gabriella'nın üvey kardeşi gazeteci Carmen Delgado ile iş birliği yaparak insan tacirlerini durdurmak ve Gabriella'yı kurtarmak için alıştığımız macerasına atılıyor.

BİZE ULAŞIN