Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? Game of Thrones 8. sezon fragmanı

Merakla başlaması beklenen Game of Thrones dizisinin 8’inci ve final sezonu ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli olan Game of Thrones’un 8. sezon fragmanı da yayınlandı ve izleyicilerini heyecanlandırdı.

Giriş Tarihi: 06.03.2019 17:34

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones 8. sezon ile yakın zamanda yayına başlayacak. Heyecanla bekleyen dizi severler için Game of Thrones 8. sezon fragmanı da yayınlandı. İşte Game of Thrones dizisinin son sezonundan ipuçları…

GAME OF THRONES 8. SEZON FRAGMANI

GAME OF THRONES 8. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Game of Thrones 8. sezonu ile final yapacak. 14 Nisan tarihinde yayına başlayacak olan dizi için heyecan dolu geri sayım başladı. Game of Thrones 8. sezon fragmanında dikkat çeken detaylar var. Fragmanda "Ölümü tanıyorum. Birçok yüzü var. Bu seferkini görmek için bekliyorum" diyen Arya'nın neden bu sözleri sarf ettiği ve korku dolu gözlerle kimden kaçtığı merak edilmeye başlandı. Gökyüzünde uçan ejderhalar ve halkın korkarak kaçışı dikkat çeken sahneler arasında yer alıyor. Altın Mürettebat'ın da görüldüğü fragmanda Ak Gezenler ile savaşın kazanılıp kazanılmayacağı merak konusu oldu.

BİZE ULAŞIN