Game of Thrones: Jon Snow'un final yorumu

Game of Thrones dizisindeki Jon Snow rolüyle büyük bir şöhrete kavuşan Kit Harington, dizinin final senaryosunu okuduktan sonra neler hissetiğini anlattı.

Giriş Tarihi: 07.03.2019 14:40
Efsanevi dizi Game of Thrones'un -neredeyse- ikonik karakteri Jon Snow'a hayat veren Kit Harington'a kulak veriyoruz. Kit Harington, katıldığı bir televizyon programında, Game of Thrones'un final sezonu senaryosunu okuduğunda hissettiklerini paylaştı. Harington, dizinin finalini okuduğunda ağladığını itiraf etti.



Kit Harington, Game of Thrones'un 14 Nisan'da başlayacak sekizinci ve final sezonu; "Gelişen olaylar karşısında şoka girdim ve şaşırdım" sözleriyle yorumluyor. Ayrıca yıldız, diziyi "kültürel bir tanımlayıcı" olarak tanımlıyor.

Harinton, daha önce vermiş olduğu başka bir röportajda,"Final çekimlerinin ardından hepimiz ağlıyorduk ama bitirdiğimiz için miydi yoksa çok yorulduğumuz için miydi bilmiyorum. Uykuya muhtaç kalmıştık" sözleriyle finali yorumlamıştı. Kış geldi, şimdi Game of Thrones'ta görebeilecğeimiz en büyük savaşa hazırlanıyoruz!



BİZE ULAŞIN