Burberyy'nin yeni evi

Burberry, Londra Moda Haftası için merkezini Kensington Gardens'tan yeni bir yere taşırken, birkaç değişlik daha duyurdu.

Giriş Tarihi: 24.08.2016 11:29 Güncelleme Tarihi: 24.08.2016 11:32

Londra Moda Haftası'nda 19 Eylül'de gerçekleşecek olan defilesi yaklaştıkça, Burberry'nin hayata geçireceği değişiklikler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu değişikliklerden biri de, markanın merkezini Kensington Gardens'tan 1 Manette Street'teki "Makers House" isimli yeni bir mekâna taşıması oldu.

Burberry'de yaşanan tek değişiklik bu da değil. Marka artık kadın ve erkek giyimini bir arada sergileyecek ve defileden hemen sonra koleksiyonlar hem mağazalardan hem de internet üzerinden satışa hazır olacak.

Haberler, Burberry'nin Liverpool'daki Walker Sanat Galerisi'nde çekilen yeni kampanyasından görüntülerle yayınlandı. Virginia Woolf'un Orlando isimli kitabından esinlenilen koleksiyonun kampanyasının çekimini Mario Testino yaparken, kampanyada Jean Campbell, Cavan McCarthy ve Alex Dragulele yar aldı.

Defile akşamı aynı zamanda ev dekorasyonu ve hayat tarzı markası olan The New Craftsmen ile yapılan işbirliği de duyurulacak.

BİZE ULAŞIN