Tom Hanks'li Pinokyo Filminden İlk Kare Paylaşıldı

Robert Zemeckis tarafından yönetilen Tom Hanks'in Geppetto Usta'yı canlandırdığı Pinokyo filminden ilk kare yayınlandı.

Giriş Tarihi: 10.03.2022 15:16

Disney+ 2022'de büyük bir yıl geçirmeyi hedefliyor ve Eylül'de çıkması beklenen projelerden biri de Robert Zemeckis'in yönettiği ve Tom Hanks'in Pinokyo'nun canlı aksiyon versiyonunun başrolde yer aldığı film. Filmin vizyona girmesine sadece 6 ay kaldı ve şimdi Disney, animasyon klasiğinin uzun süredir hayranlarını memnun edecek ilk bakış görüntüsünü yayınladı.

Disney'in 1940 tarihli klasik animasyonu "Pinokyo"nun live-action uyarlaması olan "Pinocchio"dan, Oscar'lı oyuncu Tom Hanks'in canlandırdığı Geppetto Usta'lı ilk görsel geldi.

Hanks, tüm zamanların en iyi aktörlerinden biri ve rollerine bürünmek için çılgın bir bukalemun yeteneğe sahip. Hanks, Saving Mr. Banks filminde Walt Disney'in cazibesini hayata geçirme konusunda deneyime sahip ve görünüşe göre aynı neşeli rolü Gepetto ile yapacak.

Ayrıca, Pinokyo rolünde Benjamin Evan Ainsworth , Mavi Peri rolünde Cynthia Erivo ve Jiminy Cricket rolünde Joseph Gordon-Levitt'in yer aldığı bir oyuncu kadrosuyla bu film, Disney'in şimdiye kadar yaptığı en unutulmaz yeniden yapımlardan biri olmaya hazırlanıyor. Bunun da ötesinde, Luke Evans kötü Coachman'ı, Keegan-Michael Key Dürüst John'u ve Lorraine Bracco'yu bu özel uyarlama için yapılmış yeni bir karakter olan Martı Sofia'yı oynuyor.

BİZE ULAŞIN