Ben Affleck ve Ana de Armas'lı Gerilim Filmi 'Deep Water'ın Fragmanı Yayınlandı

Ben Affleck ve Ana de Armas'ın psikolojik gerilim filmi Deep Water'ın fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 08.03.2022 13:19

İki yılın ardından sonunda prömiyer yapmaya hazırlanan Ben Affleck ve Ana de Armas'ın başrolleri paylaştığı psikolojik gerilim filmi 'Deep Water'ın fragmanı yayınlandı.

Patricia Highsmith'in 1957 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan Deep Water, Ben Affleck ve Ana de Armas'ın Vic ve Melinda Allen isimli birbirleriyle oynadıkları akıl oyunları nedeniyle birbirlerine aşık olan ve çevrelerindekilere zarar vermeye başlayan evli bir çiftin hikayesini anlatıyor.

Adrian Lyne tarafından yönetilen Deep Water, Zach Helm ve Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson tarafından yazıldı ve yapımcılığını Arnon Milchan, Guymon Casady, Benjamin Forkner ve Anthony Katagas yaptı. Kadroda Affleck ve de Armas'a Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Michael Braun, Jade Fernandez, Grace Jenkins, Brendan C. Miller, Devyn Tyler ve Jeff Pope katılıyor.

Deep Water'ın galası aslen 2020'de planlandı, ancak COVID-19 ve Disney'in 20th Century Fox'u satın alması nedeniyle büyük ölçüde ertelendi.

İşte fragman:

BİZE ULAŞIN