Naomi Osaka Belgeseli Netflix'e Geliyor

16 Temmuz'da gösterime girecek olan Naomi Osaka belgeselinin ilk fragmanını izleyin.

Giriş Tarihi: 07.07.2021 13:02

Tenis şampiyonu Naomi Osaka, 16 Temmuz'da Netflix'te hayatı ve meteorik yükselişi hakkında üç bölümlük bir belgesel dizisi yayınlayacak.

Oscar adayı Garrett Bradley tarafından yönetilen Naomi Osaka belgeseli, ünlü sporcunun yolculuğuna odaklanacak. Bradley, "Her şeyden çok, insanların empatinin gücünü hissedebilmelerini ve hayatta, belki de özellikle risklerin inanılmaz derecede yüksek hissedilebileceği anlarda risk almaya teşvik edilmelerini umuyorum." dedi.

Dizi, Osaka'nın Mayıs ayında Fransa Açık'tan ve Haziran ayında Wimbledon'dan zihinsel sağlığına odaklanmak için çekilmesinin ardından geldi . Yıldızın bu yıl Olimpiyatlar için sahaya dönmesi beklenirken, hayranlar bu yeni gösterinin yayınlanmasıyla onu daha erken görme şansına sahip olacaklar.

Dünyanın en iyi tenisçilerinden biri olmak nasıl bir his? Kendi kuşağının en yetenekli ve çok yönlü sporcularından birinin hayatına samimi bir bakış sunan bu belgesel, dünya çapında tanınan bir süperstar ve baskılarla dolu bir dünyada kendi yolunu bulan genç bir kadın olarak Naomi Osaka'yı Naomi Osaka yapan zorlu kararlara ve sevinç dolu zaferlere ışık tutuyor.

BİZE ULAŞIN