Hugh Jackman tekrar Wolverine mi oluyor?

Hugh Jackman, Marvel evrenine geri mi dönüyor?

Giriş Tarihi: 07.07.2021 14:51

Hugh Jackman'ın Instagram'daki bazı ilginç gönderileri, hayranların, aktörün Wolverine rolüne geri dönmekle alay edip etmediğini merak ediyor. Jackman'ı hayranların en sevdiği X-Men süper kahramanının ikonik rolünde son görüşümüz, karakterin hikayesini yaklaşık yirmi yıl sonra tamamlamaya hizmet eden 2017 yapımı Logan filmiydi.



Aktörün rolü tekrar oynayacağına dair hiçbir belirti yok ve bu özellikle X-Men'in MCU için yeniden başlatılmasıyla zor gözüküyor. Jackman'ın Wolverine rolüne geri dönmesi olası görünmese de imkansız değil. Hem Spider-Man: Far From Home, hem de Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ta örneklerini göreceğimiz MCU'da herhangi bir karakterin solo filmle ya da bir cameo sahnesiyle karşımıza çıkması olası. Başka bir deyişle, Logan'ın bunlardan birinde veya başka bir MCU filminde geri dönmesi için kapı, sadece bir cameo görünümü için bile olsa açık durumda.

Jackman, Instagram hikayelerinde yakın zamanda BossLogic tarafından tasarlanan X-Men ikonunun ticari markalı pençelerinin çizimlerini yayınladı. Ertesi gün, bunu Jackman'ın Marvel patronu Kevin Feige ile birlikte poz verdiği bir fotoğraf izledi. Bu fotoğrafların hiçbiri herhangi bir başlık içermiyor ve Jackman'ın Feige ile bir toplantı düzenlerken neden Wolverine'den bahsettiğini tahmin etmeyi hayranlara bırakıyor. Bu paylaşımlar, bazı hayranlara aktörün adının, MCU'da Logan olarak geri dönüşünün yakın olduğunu düşündürdü.

Deadpool 3, Logan'ın dönüşü için başka bir olası yol. Deadpool 3'ün yaratıcı yönü, Disney'in Fox'u satın almasının ardından değişmiş gibi görünüyor, ancak bu Logan'ın filmde yer almasına engel değil. Çoklu evren artık MCU'nun bir parçası olduğu için her şey mümkün. Jackman, 2000 yılında orijinal X-Men'de öne çıkan bir oyuncu olarak Wolverine rolüyle çıkış yaptı. Rolü bir dizi devam filminde ve solo filmde tekrarladı. 17 yıl sonra, Logan'da oynadığı zaman en popüler süper kahraman aktörlerinden biri haline geldi. Roldeki uzun serüveni, Jackman'a, Marvel süper kahramanı olarak geçen uzun kariyeri için Guinness Dünya Rekoru kazandırdı. Bu noktada Wolverine rolünde başka birini hayal etmenin çok zor olduğunu söylemeye gerek yok.

Beyazperde

BİZE ULAŞIN