Ana De Armas, Marilyn Monroe için 9 ay çalıştı

Ana de Armas, yeni filminde Marilyn Monroe'nun sesini mükemmel şekilde taklit edebilmenin 9 ayını aldığını söyledi: 'Çok Yorucu'

Giriş Tarihi: 27.01.2021 16:36 Güncelleme Tarihi: 28.01.2021 17:21

Ana de Armas, yaklaşan biyografik film Blonde'da Marilyn Monroe'yu canlandırıyor. Elbette Marilyn Monroe oynamak kolay bir iş değil! Ana de Armas, Monroe'nun imzası olan sesini mükemmelleştirmek için aylar süren bir çalışma gerçekleştirdiğini paylaştı.

Küba doğumlu oyuncu 32 yaşındaki oyuncu, "Denedim, sadece 9 aylık lehçe koçluğu ve alıştırma dersleri aldım. Bu büyük bir işkenceydi, çok yorucuydu. Beynim yandı" dedi.

De Armas, film endüstrisindeki kadınların on yıllar önce uğraşmak zorunda kaldıkları şeylerle bugün hala devam eden şeyler arasında fark ettiği paralellikler hakkında da konuştu.

"Sektörde bir kadın olarak ve hatta genel olarak, 1930'lardan, 1940'lardan, 1950'lerden günümüze kadar olan şeylerin nasıl bu kadar alakalı olduğu hakkında birçok düşüncem vardı" dedi. "Ve ailenizle ve benzerleriyle güçlü bir temeliniz yoksa, bunu atlatmak gerçekten zor - gerçekten zor."

BİZE ULAŞIN