Bridgerton 2. Sezon Onayı aldı

Gossip Girl'ün Regency dönemi İngiltere'sine uyarlanmış hali olarak görülen Bridgerton dizisi 2. sezon onayını aldı.

Giriş Tarihi: 25.01.2021 12:29 Güncelleme Tarihi: 26.01.2021 11:59

Netflix'te yayınlandığı günden itibaren gündemden düşmeyen Bridgerton, son zamanların en beğenilen dönem dizilerinden biri oldu. Şimdi ise Lady Whistledown'un sosyete gazetesinin son edisyonunda çok heyecan verici bir haber var! Bridgerton dizisi 2. sezon onayını aldı.

"Sevgili Okuyucular,
Sosyete son dedikodularla çalkalanırken bu açıklamayı yapmak benim için bir onurdur: Bridgerton resmi olarak 2. Sezon için dönüyor.

Bridgerton'ın eşsiz kadrosu 2021 Bahar ayında çalışmaya başlayacak. Yazarınız, Lord Anthony Bridgerton'ın bu sezona hakim olma niyetinde olduğu konusunda bilgilendirildi. Kalemimi onun tüm romantik olaylarını rapor etmek için hazırlayacağım...

Bununla birlikte, nazik okuyucu, siz yorumları ateşe vermeden ve daha çok ayrıntı için talepte bulunmadan önce, şu anda ayrıntılar hakkında bilgi vermekten kaçındığımı bilin...

Sonuçta, sabır bir erdemdir..."

Bridgerton'ın 2. sezonu ailenin en büyük oğlu Lord Anthony'nin aşk hayatına odaklanacak. 'Bridgerton' ikinci sezonu, tahmin edildiği gibi Julia Quinn'in serideki ikinci 'The Viscount Who Loved Me' romanından uyarlanacak. Dikkat Anthony'ye kayarken, Daphne (Phoebe Dynevor) ve Simon (Regé-Jean Page) çifti Bridgerton'ın ikinci romanında daha çok ön planda yer alıyor.

BİZE ULAŞIN