Alacakaranlık oyuncusu sevgilisiyle ölü bulundu

Twilight (Alacakaranlık) serisi ile adını duyuran 30 yaşındaki aktör Gregory Tyree Boyce ve 27 yaşındaki kız arkadaşı Las Vegas'taki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden hayatlarını kaybetti.

Giriş Tarihi: 20.05.2020 13:02

Twilight serisinde Tyler karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gregory Tyree Boyce ve sevgilisi Natalie Adepoju Boyce'un kuzeni tarafından ölü bulundu. Daily Mail'de yer alan habere göre, tıbbi muayenelerde 30 yaşındaki oyuncu ve 27 yaşındaki sevgilisinin 13 Mayıs'ta hayatlarını kaybettikleri belirlendi fakat ölüm nedenleri açıklanmadı.

Tyree Boyce'tan haber alamayınca kontrol etmek için Las Vegas'a giden kuzeni, "çiftin birlikte yaşadığı evin önünde arabalarını gördüğünde yola çıkmadıklarını anladığını eve girdiğinde ise ikilinin cansız bedeniyle karşılaştığını" söyledi.

Aralık ayında 30 yaşına giren Boyce, en son 10 Mayıs'ta yaptığı Instagram paylaşımında, "30 yaşımı göreceğimi hiç düşünmemiştim. Yıllar içinde herkes gibi hatalar yaptım ama bugün sadece büyük hatalarım üzerinde düşündüğüm günlerden biri. Hayatta kalmak için nasıl zaman ama. Mutlu kirli 30 yaşlar kendime! Bu yılın kalanını en iyi şekilde geçirelim!" yazmıştı.

BİZE ULAŞIN