Johhny Depp’i zora sokacak kanıt

Olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard ve Johnny Depp’in şiddet davası sürüyor. Davada Johhny Depp’in eski eşine şiddet uyguladığını gösteren önemli bir kanıta ulaşıldı.

Giriş Tarihi: 30.04.2020 10:23

2015 yılında başlayan evliliklerini şiddet iddiaları nedeniyle 2 yıl sonra olaylı şekilde noktalayan Amber Heard (34) ve Johhny Depp'in (56) davasında yeni bir gelişme yaşandı. Amber Heard'ün eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği 21 Mayıs 2016'da akşam saat 8.30'da yapılan arama kaydı mahkemede paylaşıldı.

911 acil aramada, ismi bilinmeyen bir kadının, "Merhaba, şu anda 849 Broadway'de Doğu binasında gerçekleşen bir saldırıyı bildirmem gerekiyor, bir çatı katında. Oraya birini gönderin lütfen" dediği ortaya çıktı.

Johnny Depp'in avukatı Adam Waldman, bu acil çağrının bir aldatmaca olduğunu iddia ederek, "Bay Depp'e polisleri arayarak tuzak kurdular" dedi. Heard, evliliklerinde sürekli olarak şiddet gördüğünü ifade etmiş, çift 7 milyon dolar tazminat karşılığında boşanma anlaşmasına varmıştı. Daha sonra Depp asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu söyleyerek 50 milyon dolar tazminat talebiyle karalama davası açmıştı. Fakat Johhny Depp'in kesik parmak iddiasında mahkemeyi yanıltmaya çalıştığında olduğu gibi bu yeni kanıtta Amber Heard'ü doğrulayacak gibi gözüküyor.

BİZE ULAŞIN