2023 MET Gala'nın Ev Sahipleri Belli Oldu

Karl Lagerfeld, moda dünyasındaki mirasına saygı duruşunda bulunan 2023 MET Gala'nın yüzü olacak.

Giriş Tarihi: 19.01.2023 13:22 Güncelleme Tarihi: 19.01.2023 13:22

Bu yıl Mayıs ayının ilk Pazartesi günü 1 Mayıs'a denk geliyor ve bu da MET Gala'nın tarihini oluşturuyor. Metropolitan Museum of Art'ın Kostüm Enstitüsü yararına her yıl düzenlenen 2023 Met Gala teması, Karl Lagerfeld'dn saygı duruşunda bulunuyor. Merakla beklenen yıldızlarla dolu etkinlik, 2019'd hayata veda eden tasarımcının mirasını onurlandırırken ışıltı, ihtişam, sanat ve moda dolu bir akşam içerecek.

TEMA

Karl Lagerfeld: A Line of Beauty başlıklı 2023 Met Kostüm Enstitüsü sergisi, orijinal eskizlerinin yanı sıra Balmain, Patou, Chloé, Fendi ve Chanel'de geçirdiği zamandan 150 orijinal görünümünü sergileyecek. Sergi, 5 Mayıs - 16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Met's Tisch Galerileri'nde izlenebilir.

EV SAHİPLİĞİ YAPACAK İSİMLER

Fendi, Condé Nast ve Lagerfeld'in kendi moda markası tarafından desteklenecek olan serginin ana sponsoru Chanel olacak . 18 Ocak'ta Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü, Dua Lipa, Michaela Coel, Penélope Cruz, Roger Federer ve Anna Wintour'un bu yılki Met Gala'nın eşbaşkanları ve sunucuları olarak görev yapacaklarını duyurdu.

Nasıl bu resmi olmayan karşılama komitesi eğlence, spor, müzik ve medyayı temsil ediyorsa, davetli listesi de kuşkusuz tıklama tuzağına layık konuklarla dolu olacaktır.

Yıllık olayı tüm gözler üzerinizde bir olay olarak tanımlamak abartı değil. Brandwatch'a göre geçen yıl, #MetGala etiketi gelişler sırasında 9,4 milyardan fazla gösterim aldı ve #MetGala2022 1,3 milyar gösterim topladı.

"Karl Lagerfeld : A Line of Beauty" sergisi doğrultusunda konuklara "Karl'ın onuruna" giyinmeleri tavsiye edilir.

BİZE ULAŞIN