Saint Laurent Sıradaki Erkek Koleksiyonunu Paris'te Sahneleyecek

Anthony Vaccarello son yıllarda ABD, İtalya ve Fas'ta erkek şovları sahneledi.

Giriş Tarihi: 06.12.2022 15:27

Son birkaç yılda Saint Laurent için erkek koleksiyonlarını farklı ülkelere götüren Anthony Vaccarello, 17 Ocak'ta Erkek Moda Haftası sırasında defile için Paris'e dönecek. Mekan ve diğer detaylar hemen öğrenilemedi.

2023 sonbahar erkek koleksiyonları, 17 Ocak'tan 22 Ocak'a kadar Fransız başkentinde görücüye çıkacak.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Vaccarello , Marakeş'in dışındaki dalgalanan çölde muhteşem bir sergi açtı; modelleri, başka bir boyuta açılan bir portal gibi, içinden dünya dışı bir halka çıkan dairesel bir havuzun etrafında dönüyordu. Ayrıca son yıllarda Jersey City, New Jersey, Venedik, İtalya ve Malibu, California'da Saint Laurent erkek şovları düzenledi.

Saint Laurent'in Fransa'nın başkentine dönüşü, son yıllarda ivme kazanan Paris erkek defilelerine ekstra bir ivme kazandıracak. Aralarında Craig Green, Mike Amiri, John Elliott ve Bianca Saunders'ın da bulunduğu bir dizi uluslararası tasarımcı Paris sahnesinden yararlandığı için program oldukça yoğun.

Buna ek olarak, Comme des Garçons ve Thom Browne dahil olmak üzere birçok marka, COVID-19 salgını hafifledikçe veya geçen Haziran ayında Givenchy'nin yaptığı gibi erkek koleksiyonlarına daha fazla ışık tutmak için karma şovları ayırdıkça Paris programına geri döndü.

BİZE ULAŞIN