2022 İngiliz Moda Ödülleri Sahiplerini Buldu

İngiliz Moda Konseyi tarafından verilen 2022 Moda Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.

Giriş Tarihi: 06.12.2022 15:52

Valentino kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli, Royal Albert Hall'da İngiliz Moda Konseyi'nin 2022 Moda Ödülleri'nde Yılın Tasarımcısı seçildi.

1000'den fazla sektör uzmanından oluşan uluslararası bir jüri tarafından oylanan ödül, Piccioli'nin kendi adaş etiketi için Jonathan Anderson ve Bottega Veneta için Loewe, Matthieu Blazy ve Miuccia Prada ile zorlu rekabeti geride bıraktığını gördü.

Tasarımcı, moda endüstrisine katkıları ve sonbahar/kış 2022 koleksiyonu için yeni bir Pantone rengi, parlak eflatun bir ton olan 'Pembe PP' yarattığı için 2022, Piccioli adına büyük bir yıl oldu.

Son 12 ayda küresel moda üzerinde büyük bir yaratıcı etkiye sahip olan BFC Vakfı'ndan destek alan kişiler arasından yeni ortaya çıkan bir tasarımcıyı takdir eden BFC Vakfı Ödülü'nü kazanan SS Daley alırken; Bianca Saunders, Erdem, Molly Goddard ve Jonathan Anderson'ın aday olduğu Independent British Brand ödülü Wales Bonner'a gitti. Yılın Modeli ödülü Bella Hadid'e takdim edildi.

Moda Yaratıcısı için Isabella Blow Ödülü, Charlotte Tilbury tarafından Katie Grand'a takdim edildi ve Burberry, oyun aktivasyonlarıyla Metaverse World ve Oyun Deneyimi için Moda Ödülü ile tanındı.

BİZE ULAŞIN