Run the Jewels x Nike SB Dunk High'a yakın bakış

Run the Jewels x Nike SB Dunk High'ın, Killer Mike'ın doğum gününde çıkması bekleniyor.

Giriş Tarihi: 30.11.2022 14:48

Yılın bitmesine bir ay kala, Nike şimdiden 2023'ün planlanan sürümleri için heyecanlanan spor ayakkabı tutkunlarına sahip. Nike SB bölümü,2023'te SB Dunk serisi için Jarritos, Fly Streetwear ve Run the Jewels gibi kayda değer işbirliklerini içerdiğinden, duyurduğu sneakerlarla ses getirmeye devam ediyor. Önümüzdeki yıl Swoosh'tan dört gözle bekleyecek çok şey olsa da, geçen hafta ortaya çıkan Run the Jewels'ın SB Dunk High'ı ve eşleşen SB Dunk Low'u ayrıntılı bir şekilde inceliyoruz.

Run the Jewels'ın eşsiz enerjisi, SB Dunk High'ın bu renk grubu tarafından yakalanırken, eskitme siyah deri taban fuşya renkli egzotik midilli tüyü kaplamalarla birleştirilmiş. Dış kısımdaki ek ayrıntılar arasında pembe bağcıkların üzerinde duran siyah ve altın renkli dubrae'li mücevherli Swoosh'lar yer alıyor. Çifte daha yakından bakıldığında, dilin altında gizli cepler var ve SB Dunk High'ın bilek yakasının iç tarafında "RUN THE JEWELS" yazısı görülüyor. Son olarak, siyah orta taban ve fuşya kauçuk dış taban bu yeni görünümü tamamlamak için bir araya geliyor.

Şu anda, Run the Jewels x Nike SB Dunk High'ın, Killer Mike'ın doğum günü olan 20 Nisan'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

BİZE ULAŞIN