Big Bang'den Taeyang Givenchy'nin Marka Elçisi Oldu

Givenchy, Big Bang'den Taeyang'ı Marka Elçisi Olarak Atadı.

Giriş Tarihi: 18.01.2023 14:41 Güncelleme Tarihi: 20.01.2023 14:35

K-pop'un modayı ele geçirmesi devam ediyor. Givenchy erkekler moda haftası sırasında, Big Bang grubunun üyesi ve solo bir sanatçı olan Taeyang'ı en yeni marka elçisi olarak seçti.

Kreatif direktör Matthew Williams , "Taeyang ilham verici bir sanatçı kendi kişisel tarzını özgün, engelleri aşan bir şekilde ifade eden ve günümüzün Givenchy estetiğine mükemmel şekilde uyan bir müzik öncüsü" dedi.

Taeyang ekledi; "Givenchy ile hayatımın bu yeni bölümüne başlayabildiğim için minnettarım. Givenchy, yıllar boyunca bana pek çok yönden ilham veren bir marka olduğu için benim için özel bir anlam taşıyor. Matthew ayrıca uzun yıllardır hem moda hem de kültürde lider. Bu ortaklık aracılığıyla Givenchy ile işbirliği yapmanın heyecan verici yollarını dört gözle bekliyorum."

Rapçi ve şarkıcı, uluslararası mega yıldızlığa ulaşan ilk K-pop gruplarından biri olan erkek grubu Big Bang ile 2006 yılında çıkış yaptı. O zamandan beri birkaç başarılı solo albüm çıkardı ve en son BTS vokalisti ve ana dansçısı Jimin ile birlikte R&B esintili teklisi "Vibe"yi yayınladı.

Taeyang'ın atanması, Dior'un Jimin ile küresel elçi ortaklığının ve Valentino'nun küresel bir kampanya için BTS'den Suga'ya imza atmasının ardından bu hafta bir moda evinden yapılan üçüncü büyük duyuru oldu.

BİZE ULAŞIN