Valentino, BTS'den Suga'yı Marka Elçisi Olarak Seçti

Roma merkezli moda evi, BTS pop grubunun genç sanatçı üyesi ile çalışıyor.

Giriş Tarihi: 17.01.2023 11:45 Güncelleme Tarihi: 18.01.2023 14:33

Valentino, Suga'yı en son marka elçisi olarak atadı.

BTS erkek grubunun çok sevilen üyesi, şirketin Farklı Değerler anlamına gelen Di.Vas adlı elçilerine katıldı.

Yaratıcı yönetmen Pierpaolo Piccioli , Suga'yı "çok yönlü bir sanatçı; o bir tercüman ve yeteneğini ve işini kendini enerji ve özgünlükle ifade etmek için kullanıyor. DI.VA's referanslarının temsil ettiği her şeyi mükemmel bir şekilde somutlaştırıyor: çeşitlilik, kapsayıcılık, yaratıcılık ve tutku."

Suga ise "tüm bireylerin farklı hayalleri ve değerleri var" dedi. Valentino ve Piccioli'nin "benim de inandığım bir şey olan çeşitliliği desteklediklerini" söyledi . Sanatçı ayrıca, markanın temel erkek giyim ürünlerine adanmış Maison Valentino Essentials kampanyasına da öncülük edecek.

Mayıs 2022'de Valentino, Sir Lewis Hamilton ile işbirliğini bir adım öteye taşıdı. Yedi kez Formula 1 Dünya Şampiyonu, Valentino Pink PP reklam kampanyası için ilk Valentino erkek giyim DI.VA's olarak atandı.

Eylül ayında, Çin pazarındaki yerel katılımını ikiye katlayan marka, popüler şarkıcı Rainie Yang ve kocası Li Ronghao'yu Çin bölgesinin marka elçisi olarak seçti.

Popüler Güney Koreli grup BTS, bir süredir moda dünyasıyla omuz omuza. Bildirildiği üzere Dior, grubun üyesi Jimin'i küresel elçisi olarak imzaladı ve 2021'de grup Louis Vuitton için modellendi.

BİZE ULAŞIN