AC Milan'ı Off-White Giydirecek

Off-White, İtalyan futbol takımı AC Milan ile ortaklığını duyurdu.

Giriş Tarihi: 04.10.2022 11:38

AC Milan, Londra'da Chelsea'ye karşı oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için öne çıktığında, oyuncuları en azından stil bölümünde ekstra bir avantaja sahip olacak.

Bu haftaki maç, Rossoneri olarak bilinen İtalyan futbol kulübü ile takım için yeni formalar tasarlayan moda markası Off-White arasındaki ortaklığın gün yüzüne çıkacağına işaret edecek.

Takım elbiselerin kollarında "Değişim için sporu destekliyorum" yazan büyük boy kırmızı bir etiket bulunuypr. Slogan, Off-White'ın hayata veda eden kurucusu Virgil Abloh tarafından 2020'de tanıtılan "Destekliyorum" ifadelerine bir gönderme. Bunlar arasında Siyah toplumu desteklemek için üç ayda bir yapılan bağış toplama programı olan "I Support Young Black Businesses" (Genç Siyah İşletmeleri Destekliyorum) adlı bir girişim de yer alıyor.

Söz, aynı zamanda AC Milan'ın her türlü önyargı ve ayrımcılığa karşı mücadeleyi desteklemek için sporun pozitif değerlerini paylaşmak amacıyla 2020'de başlattığı "Eşitlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Manifestosu" ile de uyumlu.

Off-White yaptığı açıklamada, "Bu birlik insanlığın bir kutlamasıdır ve kişinin platformunu olumlu değişim yaratmak için kullanma konusunda somut bir bağlılığa sahiptir" dedi.

Anlaşma, markanın bir futbol takımıyla ilk işbirliğini işaret ediyor. Kulübün resmi stil ve kültür küratörü olarak, AC Milan'ın yardım kuruluşu olan Fondazione Milan'ı desteklemek için topluluk aktivasyonları ve projelerinde ortak olacak ve oyuncuları ve halkı "kalbini cebine koymaya" teşvik edecek.

Off-White'ın CEO'su Andrea Grilli, AC Milan CEO'su Ivan Gazidis ile tanışana ve topluluk oluşturma, gençlik kültürü, çeşitlilik ve kapsayıcılık konusunda ortak bir inanca sahip olduklarını anlayana kadar bir futbol takımıyla ortaklığın planlarında olmadığını söyledi.

BİZE ULAŞIN